Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Λιάνα Μυστακίδου
Ο βραβευμένος με το Νόμπελ Λογοτεχνίας το 2006, Τούρκος συγγραφέας Ορχάν Παμούκ, σε συνέντευξη του στην βρετανική εφημερίδα Independent , δεν δίστασε να δηλώσει πως δεν επιθυμεί να εκπροσωπεί την ίδια του τη χώρα, υπονοώντας τη στροφή της Τουρκίας προς τον ισλαμισμό.Δήλωσε μεταξύ άλλων ο Παμούκ: «Το να είσαι η φωνή της Τουρκίας ή το να την εκπροσωπείς δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση. Ενοχλεί. Με κάνει να κλείνομαι στον εαυτό μου. Σκοτώνει το παιδί που κρύβω μέσα μου».



Προφανώς ο γνωστός συγγραφέας ντρέπεται για την σημερινή εικόνα της χώρας του που απομακρύνεται συνεχώς από τη Δύση και στρέφεται στη Μέση Ανατολή. Κάτι που περιγράφουν με θλίψη και πολλοί αρθρογράφοι.

Το όνειρο της ευρωπαϊκής πορείας έχει εγκαταλειφτεί εδώ και καιρό, τα ιεροσπουδαστήρια αυξάνονται σαν τα μανιτάρια, απαγορεύεται η κατανάλωση οι οινοπνευματωδών και επιστρέφουν τα χαρέμια.

Αυτό σηματοδοτεί η απόφαση του Δήμου Κοτζάελι που θα χωρίσει την πλάζ στην παραλία της Νικομήδειας (Ιζμίτ) σε γυναικών και ανδρών, για να μην κολυμπούν μαζί οι λουόμενοι…

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2012/08/blog-post_8914.html#.UDxBFsHN81c

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top