Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Αλέξης Παπαγεωργίου
Σε κατάσταση συναγερμού έθεσε τις αρχές ασφαλείας, Νορβηγικό πολεμικό αεροσκάφος, τύπου c130, το οποίο ζήτησε και έλαβε διπλωματική άδεια προσγείωσης στο αεροδρόμιο Πάφου, στις 12 του μήνα, αλλάζοντας το αρχικό αίτημα για τις 11 του μήνα.

Στην τεράστια καμπίνα του, εκατοντάδες τόνοι εκρηκτικών υλικών και όπλα τα οποία προορίζονταν για το Αφγανιστάν, πιθανότατα για τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ ...

Η άρνηση του Ντουμπάι να του εκδώσει άδεια προσγείωσης, επέκτεινε την εδώ παραμονή του, μόλις όμως προσεγγίστηκε από τις αρχές του αεροδρομίου, προέκυψε πρόβλημα...
Μόλις προσγειώθηκε το φορτωμένο με εκρηκτικά C130, η έντονη μυρωδιά καυσίμων προκάλεσε πανικό στις αρχές του αεροδρομίου, και φόβο στο προσωπικό που βρισκόταν σε υπηρεσία.
Μη γνωρίζοντας και μη μπορώντας να διαπιστώσουν το περιεχόμενό του C130 λόγω της διπλωματικής άδειας, έστειλαν αμέσως σήμα στο αρχηγείο αστυνομίας, και από εκεί ήρθαν αμέσως ρητές οδηγίες στα μέλη του πληρώματος.

Αρμόδιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έδωσαν οδηγίες για άμεση απομάκρυνση του C130 από το δίαυλο και στάθμευσή του σε χώρο απομόνωσης που βρίσκεται 2 χιλιόμετρα μακριά από το κτήριο του αεροδρομίου και χρησιμοποιείται μόνο σε περιπτώσεις αεροπειρατείας ή άλλη έκτακτη ανάγκη.
Στο χώρο παρέμεινε μόνο το πλήρωμα του C130, και δυνάμεις ασφαλείας που ανέλαβαν τη φρούρησή του, πάντα υπό την ανησυχία που προκαλούσε η μυρωδιά καυσίμων, δίπλα από το τεραστίων διαστάσεων πολεμικό αεροσκάφος...

Μετά από οκτώ μέρες, δόθηκε η άδεια προσγείωσης από το Ντουμπάι, και το C130 αναχώρησε από το αεροδρόμιο Πάφου, με τελικό προορισμό τις εμπόλεμες ζώνες στο Αφγανιστάν..

SIGMALIVE

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top