Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Τους φορολογικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς ετοιμάζεται να ενισχύσει η κυβέρνηση εντάσσοντας 1.000 ειδικούς ελεγκτές στο υπάρχον σύστημα.

Ειδικότερα, όπως εξήγησε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης και πολιτικός προϊστάμενος πλέον του ΣΔΟΕ, απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ, Ασημίνας Ξηροτύρη, «ο ελεγκτικός μηχανισμός πρέπει να αναδιαρθρωθεί και πρέπει να γίνει άμεσα. Επιπλέον, θα γίνει ένταξη ελεγκτών στο σύστημα καθώς σήμερα είναι λίγοι. Θα εντάξουμε 1.000 ελεγκτές στο σύστημα, παλαιότερους και νέα παιδιά που έχουν όρεξη να βοηθήσουν για την ενίσχυση του σώματος».


Επιπροσθέτως, ο κ. Μαυραγάνης απαντώντας για τους ελέγχους της λίστα όσων έβγαλαν ποσά άνω των 100.000 ευρώ στο εξωτερικό την περίοδο 2009 – 2012 είπε ότι τα στοιχεία τα επεξεργάζεται η γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων επισημαίνοντας ότι «υπάρχουν αρκετά καλά συμπεράσματα από τις επεξεργασίες. Εντοπίστηκαν σημαντικές αποκλίσεις μεταξύ των δηλωθέντων εισοδημάτων και των εμβασμάτων… γνωρίζουμε την φορολογική συμπεριφορά αυτών των ατόμων. Όμως δεν μπορώ να πω πρισσότερες πληροφορίες λόγω του απόρρητου»

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top