Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Το τουρκικό «Silicon Valley» θα εγκαινιάσει στην Κωνσταντινούπολη τον ερχόμενο Δεκέμβρη ή Ιανουάριο ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ερντογάν, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANSAmed.
Επικαλούμενο τοπικά δημοσιεύματα, το ANSAmed μεταδίδει ότι το τεχνολογικό πάρκο με την ονομασία “TeknoPark” θα είναι «ένα από τα πιο σημαντικά τεχνολογικά πάρκα της Ευρώπης, κάτι σαν το «Silicon Valley».



Το πάρκο έχει έκταση 920 χιλ.τμ και θα επικεντρωθεί στην έρευνα και την καινοτομία στον αμυντικό τομέα. Προστίθεται ότι το πάρκο έχει κατασκευαστεί κοντά στο δεύτερο διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, στην ασιατική πλευρά.Σύμφωνα με τον Ozgur Ozcelik, εμπορικό διευθυντή του έργου, η αρχική επένδυση του έργου φτάνει τα 4 δις δολάρια και αναμένεται να αποφέρει κέρδη της τάξης των 10 δις δολαρίων και να εργοδοτήσει πάνω από 30 χιλ. άτομα.

http://kathimerini.com.cy/

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top