Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Την άρση της ασυλίας τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής κατόπιν ονομαστικής ψηφοφορίας με απόλυτη πλειοψηφία.
Την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Γιώργου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιοπούλου αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής κατόπιν ονομαστικής ψηφοφορίας με απόλυτη πλειοψηφία (220 ψήφοι υπέρ σε σύνολο 220 ψηφισάντων βουλευτών).

Προηγήθηκε θετική εισήγηση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής για την άρση των ασυλιών των βουλευτών Ηλιόπουλου και Γερμενή για την εμπλοκή τους στα γεγονότα της Ραφήνας και του Κασιδιάρη για συνέργεια σε ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη το 2007.
Παίρνοντας τον λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε ότι η άρση της ασυλίας τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής μέσα σε τέσσερις μήνες δεν είναι τυχαία πράξη αλλά υποκινείται από ξένα κέντρα εξουσίας και είναι πολιτική δίωξη.
Η Ολομέλεια της Βουλής είχε αποφασίσει επίσης την περασμένη εβδομάδα την άρση της ασυλίας του Κ. Μπαρμπαρούση.
Σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι δεν παραπέμπεται στην Δικαιοσύνη ο βουλευτής Γ. Πλακιωτάκης, ο οποίος δεν ανήκει στην Χρυσή Αυγή. Παράλληλα σημειώνει ότι εντός των ημερών θα καταθέσει ερώτηση στον υπουργό Δικαιοσύνης για τις μηνύσεις κατά βουλευτών οι οποίες δεν έχουν σταλεί στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, «αλλά πιάνουν... αράχνες σε γραφεία Εισαγγελέων».

Πηγή: ΑΜΠΕ, Ναυτεμπορική

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top