Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

NAFTEMPORIKI.GR Στοιχεία για τη συμμετοχή αλλοδαπών στη διάπραξη αξιόποινων πράξεων διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας προς απάντηση ερώτησης της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά.Σύμφωνα με τα εν λόγω στοιχεία, το ποσοστό συμμετοχής αλλοδαπών σε ληστείες κατά το 8μηνο του 2012 είναι στο 47,78% του συνόλου των δραστών ληστειών έναντι 54,21% το αντίστοιχο διάστημα του 2011.Αλλοδαποί είναι επίσης σε ποσοστό 45,72% οι δράστες κλοπών και διαρρήξεων κατά το ίδιο διάστημα του 2012 έναντι 44,58% το 2011.



Ο υπουργός αναφέρει στην απάντησή του ότι το φαινόμενο της υπερσυσσώρευσης παράνομων μεταναστών στη χώρα έχει σοβαρές επιπτώσεις στο εσωτερικό περιβάλλον ασφάλειας και συμπληρώνει ότι για την ουσιαστική αντιμετώπιση της κατάστασης έχουν αναληφθεί συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και εκδηλώνονται στοχευμένες δράσεις, οι οποίες επικαιροποιούνται δεδομένης της ταχύτητας με την οποία εξελίσσεται το κοινό και οργανωμένο έγκλημα.

Ο κ. Δένδιας αναφέρεται και στην ενίσχυση των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ των πεζών και εποχούμενων περιπολιών και του θεσμού του Αστυνομικού της Γειτονιάς.

Για την αστυνομική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Ξένιος Ζευς» στην Αθήνα και την παρέβρια περιοχή, υπενθυμίζει ότι σταδιακά επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις της επικράτειας και αναφέρει ότι ήδη τα αποτελέσματά της αξιολογούνται ως θετικά.

Πηγή: ΑΜΠΕ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top