Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ πρέσβης στη Λευκωσία θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες στην κατεχόμενη Καρπασία. Αυτό αναφέρθηκε στη διάρκεια χθεσινής συνάντησης που είχαν εκπρόσωποι των οργανώσεων Καρπασίας, των εγκλωβισμένων και της Διαχειριστικής Επιτροπής της Ιεράς Μονής Αποστόλου Ανδρέα με τον Αμερικανό πρεσβευτή Τζον Κόνιγκ. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους εγκλωβισμένους, την καταστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς στα κατεχόμενα, την επείγουσα επιδιόρθωση του Αποστόλου Ανδρέα και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.



Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Καρπασίας Νίκος Φαλάς εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση των οργανώσεων για τη συνάντηση και είπε ότι «η συνάντηση στέφθηκε με πλήρη επιτυχία. Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι». Είπε ακόμα ότι ο κ. Κόνιγκ ήταν ενήμερος για όλα τα θέματα και έδειξε ενδιαφέρον «και μας το δήλωσε ότι θα μεταβεί εντός των προσεχών λίγων ημερών στον Απόστολο Ανδρέα και θα συνομιλήσει και με τους εγκλωβισμένους της περιοχής».

Σε ερώτηση ποια θέματα έθεσαν οι οργανώσεις κατά τη συνάντηση, ο κ. Φαλάς είπε ότι ζήτησαν την πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας της τρίτης Βιέννης (2/8/1975), την επείγουσα επιδιόρθωση της Ιεράς Μονής του Αποστόλου Ανδρέα, την άρση της αδικίας σχετικά με τα πρόστιμα που επιβάλλονται από τις κατοχικές αρχές για τροχαία αδικήματα στους συγγενείς των εγκλωβισμένων, στους εγκλωβισμένους, στους προσκυνητές και σε όσους επισκέπτονται τις πατρογονικές τους εστίες, την καταστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς των αρχαίων και θρησκευτικών μνημείων στην κατεχόμενη Καρπασία.

«Εγκαινιάσαμε μια πολύ καλή συνεργασία για το καλό της Κύπρου», είπε και κατέληξε πως «τον ενημερώσαμε ότι θα είμαστε πάντοτε εποικοδομητικοί».

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2012/10/blog-post_4974.html#.UIt6FG-XuHc

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top