Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Η Εθνική Φρουρά βρίσκεται σε μια φάση δυναμικής ανασυγκρότησης σε όλα τα επίπεδα, με στόχο να καταστεί ένας σύγχρονος στρατός ευρωπαϊκών προδιαγραφών ικανός να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις προκλήσεις των καιρών και να υπερασπισθεί την ελευθερία της πατρίδας και την αξιοπρέπεια του λαού μας ως αξιόπιστη δύναμη άμυνας και αποτροπής, δήλωσε ο Υπουργός Αμυνας Δημήτρης Ηλιάδης σε χαιρετισμό του σήμερα στην τελετή απονομής του Μαύρου Μπερέ στους Οπλίτες της 2012 Β' ΕΣΣΟ, στον Κόρνο.



Ο κ. Ηλιάδης ανέφερε πως η συνεχής εκπαίδευση, η συνειδητή πειθαρχία, η επαγρύπνηση και το υψηλό ηθικό αποτελούν τα κυριότερα στοιχεία ισχυροποίησης της επιχειρησιακής ετοιμότητας και της μαχητικής ικανότητας των ενόπλων μας δυνάμεων. Το ανθρώπινο μας δυναμικό είναι ο σημαντικότερος συντελεστής της αμυντικής μας προσπάθειας. Είπε πως "οι συνθήκες είναι δύσκολες, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με θέληση συνέπεια και υπευθυνότητα να ανατρέψουμε την τουρκική κατοχή, να ανακόψουμε τον εποικισμό, να αποτρέψουμε τον εφιάλτη και την κατάρα της διχοτόμησης. Στόχος μας είναι μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρος, ένα νησί της ειρήνης, της δημιουργίας και της προόδου για όλους τους νόμιμους πολίτες του".

Σ' αυτή την προσπάθεια η Ελλάδα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, παραμένει πάντα ο σταθερός και ανιδιοτελής συμπαραστάτης της ανεξαρτησίας, της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε. "Το Υπουργείο Άμυνας και η Κυβέρνηση εκφράζουμε εμπιστοσύνη στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς και εκτίμηση στο έργο που επιτελείτε όλοι μαζί αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, οπλίτες και πολιτικό προσωπικό», είπε, τέλος, ο Υπουργός Αμυνας δηλώνοντας σταθερά στο πλευρό τους στην κοινή μας αποστολή για την υπεράσπιση της πατρίδας.

http://alithia.com.cy/

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top