Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Στις σχέσεις Βουλγαρίας –ΠΓΔΜ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλεβνελίεφ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την ομιλία του για τις εθνικές προτεραιότητες ασφάλειας, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ατλαντική Ένωση της Βουλγαρίας.«Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους απλούς ανθρώπους στη Μακεδονία, αλλά οι πολιτικοί στα Σκόπια θα πρέπει να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα και να αλλάξουν κατεύθυνση: να σταματήσουν την αντι-βουλγαρική εκστρατεία και να τηρήσουν την Κοινή Διακήρυξη για καλές γειτονικές σχέσεις, που υπεγράφη μεταξύ των δύο χωρών το 1999»

υπογράμμισε ο κ. Πλεβνελίεφ.«Η Βουλγαρία είναι σπουδαία φίλη, σεβαστός γείτονας για όλους στην περιοχή, αλλά η στήριξή μας στη Μακεδονία δεν θα είναι άνευ όρων. Η Κοινή Διακήρυξη δεν τηρείται κι εμείς αναμένουμε υπεύθυνες ενέργειες από τους φίλους μας στην άλλη πλευρά (των συνόρων)» πρόσθεσε ο Βούλγαρος πρόεδρος.

http://www.express.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top