Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
Οι Τούρκοι της Βουλγαρίας ζητάνε να δοθούν τα ονόματα των θυμάτων που σκοτώθηκαν κατά την εκστρατεία εξαναγκαστικής αλλαγής ονόματος των βουλγαρικών αρχών στους δρομούς. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δικαιοσύνης της Βουλγαρίας, Sezgin Mümin, έστειλε μια επιστολή στους δημάρχους των επαρχιών Κίρκοβο και Μοντσιλγκράντ που υπάγονται στον νομό Κίρτζαλι. Στην επιστολή ο αξιωματούχους αφού απαίτησε τα ονόματα των 11 Τούρκων που σκοτώθηκαν στις δυο επαρχίες επειδή αντιστάθηκαν κατά την εκστρατεία αλλαγής των ονομάτων με απειλή όπλου που ξεκίνησε το 1984, να δοθούν
στους δρόμους επισήμανε χαρακτηριστικά “θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανές τις μνήμες των ανθρώπων που θυσίασαν τη ζωή τους προκειμένου να προστετεύσουν το όνομα, τη θρησκεία, την τουρκική εθνικότητα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια τους”.

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-TRT

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top