Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

“Ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της Δύσης, χαλάμε τις σχέσεις μας με τους γείτονες μας”, δήλωσε στη “Φωνή της Ρωσίας" ο αναπληρωτής πρόεδρος του τουρκικού κόμματος “Σααντάτ” Μπιρόλ Αϊντίν, σχολιάζοντας την εγκατάσταση των αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων σε τουρκικό έδαφος, δίπλα στα σύνορα με τη Συρία.



Διευκρίνισε ότι η χώρα αναγκάστηκε να καταθέσει αίτηση στο ΝΑΤΟ για την εγκατάσταση των αντιαεροπορικών συστημάτων και αυτή η κατάσταση δεν ωφελεί τις σχέσεις της Τουρκίας με τις γειτονικές χώρες. Την άποψη αυτή συμμερίζεται και ο νέος πολιτικός Φατίχ Εβιαπάν. Κατά την άποψή του, η Δύση προσπαθεί να πιέσει την Τουρκία προς τη Συρία και το Ιράν, και καταβάλει προσπάθειες για την έναρη ενός ιρανο-τουρκικού πολέμου. Αντίθετη με αυτό εμφανίζεται η κοινή γνώμη. Στις 6 Ιανουαρίου, στην πόλη Γκαζίαντεπ, η οποία βρίσκεται στο σύνορα με τη Συρία, θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο που διοργανώνουν διάφορα πολιτικά κόμματα και κινήματα.

http://greek.ruvr.ru/2012_12_27/99462260/

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top