Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Η Κυπριακή Δημοκρατία ζητά το ποσό του 1 δις. ευρώ από το ψευδοκράτος, λόγω του χρέους του για το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνει, σύμφωνα με τον Χρήστο Τουφεξή της ΑΗΚ.
Το ποσό αυτό προκύπτει από την αρχική οφειλή των 269 εκατ. ευρώ συν τους τόκους μέσα σε μια χρονική περίοδο που εκτείνεται από το 1963 έως το 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε η κυπριακή ΑΗΚ.



Όπως δήλωσε ο κ. Τουφεξής, «οι Τούρκοι παρεμπόδισαν την χρήση των μετρητών ηλεκτρισμού το 1963 και το 1974, όταν ο τουρκικός στρατός εισέβαλε στο νησί, εμείς συνεχίσαμε να παρέχουμε ηλεκτρισμό και συνεχίζουμε να παρέχουμε σε ορισμένα χωριά που ελέγχει ο ΟΗΕ».
Ο ίδιος κάλεσε την Τουρκία να πληρώσει τον λογαριασμό, καθώς το ψευδοκράτος δεν είναι αναγνωρισμένο και πρόσθεσε ότι η οφειλή θα πρέπει να τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων που ίσως διεξαχθούν σχετικά με τις έρευνες υδρογονανθράκων γύρω από την Κύπρο.

ENERGIA.GR

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top