Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Εγκρίθηκε με ψήφους 68 υπέρ και 32 κατά στη Γερουσία η μεταρρύθμιση του προέδρου Ομπάμα που προβλέπει την παροχή αμερικανικής υπηκοότητας σε 11 εκατομμύρια παράνομους μετανάστες. Η ρύθμιση πρέπει να εγκριθεί και από τη Βουλή.

Εκεί αναμένεται να δοθεί σκληρή μάχη την οποία προανήγγειλε ο εκπρόσωπος Τζον Μπένερ, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να στηρίξει μία ρύθμιση στην οποία είναι αντίθετοι οι περισσότεροι Ρεπουμπλικάνοι.



Ο Μπαράκ Ομπάμα ανέφερε πως "είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο να διορθώσουμε το σαθρό σύστημα μετανάστευσης της χώρας". "Η Γερουσία έκανε το καθήκον της και τώρα είναι η ώρα της Βουλής των Αντιπροσώπων να πράξει το ίδιο".

Αναλυτής του BBC σημειώνει πως πολλοί θεωρούν ότι τελικά η ρύθμιση δεν θα περάσει, ωστόσο άλλοι εκτιμούν πως οι Ρεπουμπλικανοί θα αναγκαστούν να στηρίξουν προκειμένου να μην χάσουν τις ψήφους των ισπανόφωνων στο μέλλον.

NOOZ Πηγή: BBC

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top