Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Πληθαίνουν τα βρετανικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγ για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία με χρήση και των βρετανικών βάσεων στην Κύπρο.

Με τους Sunday Times, και η Telegraph γράφει ότι οι επιθέσεις πιθανότατα θα εξαπολούνται από αμερικανικά και βρετανικά πολεμικά πλοία, αλλά οι στρατιωτικοί διοικητές μπορεί να χρησιμοποιήσουν τη Βάση Ακρωτηρίου για αεροπορική υποστήριξη.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρετανικά πολεμικά πλοία απέπλευσαν για ασκήσεις στη Μεσόγειο. Οι επιθέσεις, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, δεν αποκλείεται να αρχίσουν τις επόμενες δύο βδομάδες.

"Φωτίου: Καμία ενημέρωση"

Σε δηλώσεις του, σήμερα το πρωί στο κρατικό ραδιόφωνο, ο υπουργός Άμυνας Φώτης Φωτίου ανέφερε πως η κυβέρνηση δεν έχει οποιαδήποτε ενημέρωση για χρήση των βρετανικών Βάσεων σε ενδεχόμενη επέμβαση στη Συρία.

"Μας ανησυχεί η κατάσταση στην περιοχή. Την παρακολουθούμε. Έχουμε κάποιες συμφωνίες για να δώσουμε διευκολύνσεις σε ξένους υπηκόους και προετοιμαζόμαστε. Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή για χρήση των Βάσεων και κανονικά πρέπει να μας ενημερώσουν αν έχουν αυτή την πρόθεση", είπε.

Πηγή: Newsroom «Politis-news»

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top