Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στο στρατιωτικό μέτωπο στη Συρία, οι οποίες ουσιαστικά πραγματώνουν το πιο εφιαλτικό σενάριο για την τουρκική στρατηγική στην περιοχή… Σύμφωνα με δημοσιεύματα εξειδικευμένων ιστοχώρων, ο ηγέτης της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ, προχώρησε στον εξοπλισμό των Κούρδων του PYD («θυγατρική» του PKK στη Συρία), σε αντάλλαγμα για την παραμονή τους με εκτεταμένη αυτονομία στο πλαίσιο της Συρίας!



Τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν, ότι οι Κούρδοι παρέλαβαν πέντε άρματα σοβιετικής κατασκευής, οβιδοβόλα, αλλά και αντιαεροπορικούς πυραύλους, για να προστατεύσουν αποτελεσματικά την περιοχή τους από τους ισλαμιστές εξτρεμιστές μαχητές οι οποίοι με τουρκική βοήθεια (μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον) προσπάθησαν να ελέγξουν τις κουρδικές περιοχές για να αποτρέψουν την αυτονόμησή τους, η οποία θεωρείται ως προάγγελος απόσχισης.

Σε μια ακόμα καταλυτικής σημασίας εξέλιξη, φαίνεται ότι 3.000 μαχητές του PKK ήρθαν για να συμπληρώσουν τους 800 που ήδη επιχειρούσαν με τους 6.300 μαχητές του PYD, σε μια προσπάθεια να μην υπάρξει το παραμικρό περιθώριο να αμφισβητηθεί στρατιωτικά ο έλεγχος των περιοχών από τις κουρδικές δυνάμεις.
Τους Κούρδους δεν απειλούν μόνο οι εξτρεμιστές ισλαμιστές, αλλά και οι δυνάμεις του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, δηλαδή των αντικαθεστωτικών.

Read more: http://mignatiou.com/?p=16759#ixzz2lkS4bVaH

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top