Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Δεν υφίσταται θέμα ανατροπής της, αφού διατηρεί πλειοψηφία σε Βουλή και Γερουσία

«Ο προϋπολογισμός φτιάχτηκε μόνο για να διατηρήσουν ορισμένοι τις καρέκλες τους», φέρεται να δήλωσε ο κ. Μπερλουσκόνι στους βουλευτές του (φωτογραφία αρχείου).
Οι βουλευτές και γερουσιαστές του κόμματος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και πυρήνα της Κεντροδεξιάς, Forza Italia, είναι έτοιμοι να αποσύρουν τη στήριξή τους από την κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας του Ενρίκο Λέτα, περνώντας στην αντιπολίτευση, μεταδίδει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο.



Ο εκπρόσωπος του κόμματος στη Γερουσία, Πάολο Ρομάνι, δήλωσε ότι «πλέον δεν υφίστανται οι προϋποθέσεις» για να συνεχίσουν τα στελέχη της Forza Italia να στηρίζουν την κυβέρνηση, ενώ πρόσθεσε ότι «ενημερώθηκαν σχετικώς» ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο και ο πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα.

Όπως αναφέρουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το κόμμα του κ. Μπερλουσκόνι θα καταψηφίσει τον κρατικό προϋπολογισμό για το 2014.

«Ο προϋπολογισμός φτιάχτηκε μόνο για να διατηρήσουν ορισμένοι τις καρέκλες τους», φέρεται να δήλωσε ο κ. Μπερλουσκόνι στους βουλευτές του.

«Αύριο θα κατέβουν στον δρόμο οι πολίτες που θέλουν να υπερασπίσουν την Δημοκρατία, όχι το πρόσωπό μου», είπε επίσης ο ιταλός πρώην πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην διαδήλωση συμπαράστασης που οργανώνουν για το απόγευμα της Τετάρτης στην Ρώμη οι υποστηρικτές της Forza Italia.

«Αυτή θα είναι μόνον η αρχή, αλλά η κινητοποίηση μας θα είναι απόλυτα νόμιμη και ειρηνική», πρόσθεσε ο κ. Μπερλουσκόνι απαντώντας έμμεσα στις ανησυχίες που είχε εκφράσει ο πρόεδρος Τζ. Ναπολιτάνο για τυχόν «υπέρβαση των ορίων της νομιμότητας».

Το βράδυ της Τετάρτης, στις 19:00 ώρα Ιταλίας (20:00 ώρα Ελλάδος), η Γερουσία πρόκειται να ψηφίσει σχετικά με την αποπομπή ή μη του κ. Μπερλουσκόνι από το σώμα.
http://www.naftemporiki.gr/story/734901

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top