Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Πλήρως αυτοματοποιημένα ραντάρ αεράμυνας σχεδιάζει να αναπτύξει στην Αρκτική η Ρωσία, σύμφωνα με δηλώσεις του υποστράτηγου Κυρίλλου Μακάροφ, αναπληρωτή διοικητή των ρωσικών αεροδιαστημικών αμυντικών δυνάμεων στο κανάλι Rossiya 24. «Μειώνουμε σημαντικά τον αριθμό του προσωπικού στις υπηρεσίες αεράμυνας», ανέφερε συγκεκριμένα ο ανώτερος αξιωματούχος και διευκρίνισε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για την ανάπτυξη μη επανδρωμένων ραντάρ στον ρωσικό Άπω Βορρά.
Από την πλευρά του, ο διοικητής των αεροδιαστημικών αμυντικών δυνάμεων, υποστράτηγος Αλεξάντερ Γκολόφκο, είχε αναφέρει σε χθεσινές δηλώσεις του ότι η Αρκτική είναι ένας βασικός τομέας που απαιτεί υψηλό βαθμό προστασίας από αερομεταφερόμενες και πυραυλικές απειλές.

Όπως είπε, η Ρωσία έχει ξεκινήσει την κατασκευή ενός ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης πυραύλων σε τοποθεσία του Άπω Βορρά της χώρας, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη μονάδων αεροδιαστημικής άμυνας στην Αρκτική, συμπεριλαμβανομένων και εγκαταστάσεων ηλεκτρονικού πολέμου.

Πηγή: RIA Novosti

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top