Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Πολλαπλασιάζονται τα δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης των ΗΠΑ που αναφέρονται σε προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γάμος του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα με την Μισέλ.

Τα κουτσομπολίστικα έντυπα και website γράφουν ότι το Προεδρικό Ζεύγος βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου. Κοιμούνται σε ξεχωριστά υπνοδωμάτια στον Λευκό Οίκο, ενώ η Μισέλ ετοιμάζεται να ζητήσει από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, να φύγει από το σπίτι τους στο Σικάγο, ύστερα από 21 χρόνια έγγαμου βίου.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι για πολλά χρόνια υπήρχαν προβλήματα στη σχέση τους, ωστόσο έμειναν μαζί για τις κόρες τους αλλά και για μην θιγεί η καριέρα του Ομπάμα στην πολιτική.

«Μπορείτε να ποντάρετε στο ότι ο γάμος αυτός είναι κατεστραμμένος» είπε μια πηγή στο Νational Enquirer. «Η Μισέλ έχει συναντηθεί με δικηγόρους και έχει ανακοινώσει στον Ομπάμα ότι θέλει να ζήσουν τις ζωές τους χωριστά, μόλις ολοκληρωθεί η θητεία του».


Η Μισέλ Ομπάμα αισθάνθηκε βαθιά προσβεβλημένη από το δημόσιο φλερτ του συζύγου της με την 46χρονη πρωθυπουργό της Δανίας Helle Thorning-Schmidt στην κηδεία του Νέλσον Μαντέλα.

Ο Μπάρακ έχει «ξενοκοιτάξει» στο παρελθόν, αλλά το επεισόδιο με τα selfies, κτλ, το είδε όλος ο πλανήτης και δεν είναι κάτι που μπορεί εύκολα να ξεπεράσει μια γυναίκα.

- See more at: http://www.sigmalive.com/news/international/86277#sthash.bY6dCgJh.dpuf

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top