Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Στην Παρέλαση της Νίκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου 2014 στη Μόσχα, θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση τα τελευταίας γενιάς αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα Tor-M2U, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε χθες στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής των στρατευμάτων αεράμυνας των Χερσαίων Δυνάμεων του ρωσικού στρατού Αλεξάντερ Λεονόφ, στο πλαίσιο του 98ου ιωβηλαίου του σώματος αεράμυνας.

«Θα είναι η πρώτη φορά που το ευρύ κοινό θα έχει την ευκαιρία να δουν τα συγκεκριμένα άρματα μάχης να παρελαύνουν στην Κόκκινη Πλατεία», είπε ο Λεονόφ και πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής τρεις στρατιωτικές περιοχές διαθέτουν ήδη τα συστήματα Tor-M2U. Σύμφωνα με τον επικεφαλής των στρατευμάτων αεράμυνας, τα Tor-M2U μπορούν να επιτύχουν την καταστροφή όλων των εναέριων στόχων, ενώ είναι διαμορφωμένα κατά τέτοιον τρόπο ώστε να μπορούν να κάνουν αναγνώριση κίνησης κάθε επίγειου και εναέριου στόχου μέσα σε διάστημα 3-5 δευτερολέπτων. «Εκτός αυτού, ένα σύστημα με τόσο υψηλή ικανότητα υπολογισμού εξασφαλίζει την πλήρη αυτοματοποίηση των διαδικασιών μάχης, με ταυτόχρονη εκτόξευση τεσσάρων βλημάτων προς τέσσερις διαφορετικούς στόχους από έναν μόνο εκτοξευτήρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πηγή: ITAR-TASS

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top