Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Επιχείρηση – «φίμωσης» των αντιμνημονιακών φωνών από τον κεντροδεξιό χώρο καταγγέλλει ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος επιρρίπτοντας σαφείς πολιτικές ευθύνες στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Νικολόπουλος είχε προγραμματίσει από καιρό για σήμερα το απόγευμα εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο, με αιφνιδιαστική παρέμβαση του δημάρχου Αθηναίων, η αίθουσα -μόλις πριν από 3 εικοσιτετράωρα- αποφασίστηκε τελικά να μην δοθεί στον πρώην υφυπουργό της ΝΔ, ο οποίος ασκεί δριμεία κριτική μέσα και από τις τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες συμμετέχει ως παρουσιαστής.



Σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή της ΝΔ και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής στις επόμενες δημοτικές εκλογές με το Χριστιανοδημοκρατικό κίνημα, του οποίου ηγείται, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο δήμος -αν και είχε δώσει το «ο.κ.» για την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου πριν από 15 ημέρες- με παρέμβαση του κ. Γιώργου Καμίνη, την τελευταία στιγμή, αρνήθηκε να τη διαθέσει για το σκοπό αυτό. Ο ανεξάρτητος βουλευτής καταγγέλλει ότι ο δήμαρχος Αθηναίων επιχειρεί να αποτρέψει την εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί, μετά από εντολή του Μεγάρου Μαξίμου που «νιώθει» τον αντιμνημονιακό δεξιό χώρο να αποτελεί ένα σημαντικό πόλο έλξης νεοδημοκρατών ψηφοφόρων οι οποίοι γυρνάνε την πλάτη τους στο «κόμμα Σαμαρά».

«Εμείς θα είμαστε κανονικά στην εκδήλωση – θα γίνει έξω από το Πνευματικό Κέντρο»

Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο βουλευτής, η εκδήλωση θα γίνει έξω από το Πνευματικό Κέντρο του δήμου, στις 6 το απόγευμα, με βάση τον αρχικό προγραμματισμό. «Τακτικισμοί αυτού του είδους δεν θα μας ανακόψουν» ανέφερε.

«Στον πρωτοφανή, αυταρχικό κατήφορο Καμίνη και στην πολιτικά συνυπεύθυνη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, για την αχαρακτήριστης πρόκληση του Δημάρχου Αθήνας, με το κλίμα αντιδημοκρατικής εξαλλοσύνης και δυσανεξίας που καλλιεργεί απέναντι σε όσους αντιστρατεύονται τις ολέθριες για την κοινωνία Μνημονιακές Πολιτικές της, και το «κυνήγι μαγισσών» στο οποίο επιδίδεται κατά των πολιτικών της αντιπάλων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολόπουλος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε»,και κατήγγειλε την στάση Καμίνη, χαρακτηρίζοντας την βαθειά αντιδημοκρατική. «Η στάση του αποτελεί ευθεία καταπάτηση των Δημοκρατικών Δικαιωμάτων της Ελευθερίας της Έκφρασης και της Συνάθροισης, που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή γιατί απειλεί τον ίδιο τον πυρήνα του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Πολύ περισσότερο όταν εκδηλώνεται εν’ όψει της διπλής αναμέτρησης των Ευρωπαϊκών και των Αυτοδιοικητικών εκλογών, δημιουργώντας βάσιμες υποψίες για προθέσεις φαλκίδευσης της κυρίαρχης βούλησης του Ελληνικού Λαού», κατέληξε.

http://www.nez.gr/archives/32242

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top