Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Γ. ΜΑΝΙΑΤΗ

Ενδιαφέρον για τις προοπτικές των υδρογονανθράκων στην Ελλάδα και ιδιαίτερα για τις εξελίξεις από τις σεισμικές έρευνες στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης επιδεικνύει ο ινδικός πετρελαϊκός κολοσσός ΟNGC, πολυμελής αντιπροσωπεία του οποίου συναντήθηκε χθες με τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη. Η επίσκεψη των Ινδών πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση του Invest in Greece και σύμφωνα με πληροφορίες κατά την παραμονή τους στη χώρα συναντήθηκαν με εκπροσώπους των ΕΛΠΕ, της ΔΕΠΑ, της Motor Oil και της Energean Oil & Gas.


Ινδικός κολοσσός
H ONGS είναι η μεγαλύτερη κρατική πετρελαϊκή εταιρεία της Ινδίας στην εξόρυξη και εμπορία πετρελαίου και αερίου με παραγωγή γύρω στο 1,2 βαρ. πετρελαίου/ημερησίως, όσο περίπου το 1% της παγκόσμιας παραγωγής.
Στη σύσκεψη στο υπουργείο η πρόεδρος της ΕΔΕΥ (Eλληνική Διαχειριστική Εταιρία Υδρογονανθράκων) κ. Σοφία Σταματάκη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις έρευνες στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης. «Η αξιοποίηση των ενεργειακών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων έχει εξελιχθεί σε σημαντική προτεραιότητα τόσο για την ελληνική κυβέρνηση όσο και για την Ε.Ε.», δήλωσε ο κ. Μανιάτης, προσθέτοντας ότι η διαφάνεια και η πολιτική συναίνεση βρίσκονται στο επίκεντρο της πολιτικής.

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/01/ngc.html#.UuihwtJYlpg

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top