Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Σεπτεμβρίου 2013

Το "ακραίο φαινόμενο" στο πολιτικό σύστημα που ονομάζεται Χρυσή αυγή αναλύεται σε αυτό το άρθρο της αθέατης γνώσης, Μια χρυσή αυγή που εμφανίστηκε στα πολιτικά δρώμενα ύστερα απο την προβλεπόμενη απόγνωση των πολιτών απο τα κόμματα που οι ίδιοι που τα κατηγορούν τώρα, τα ψήφιζαν.


Μια απόγνωση που βασικά προήλθε όταν χάθηκε η πελατειακή σχέση μεταξύ κομμάτων και ψηφοφόρων.

Ανέβηκαν λοιπόν, όπως ήταν αναμενόμενο τα ποσοστά μικρών κομμάτων απο ακροδεξιές παρατάξεις, χρυσή αυγή και Λάος, και απο τον χώρο της ευρωπαικής αριστεράς, Δημάρ και Σύριζα.

Να γυρίσω στο θέμα της χρυσής αυγής, η αλλιώς "Golden Dawn", αφού πήρε το όνομα της απο το Ερμητικό (τεκτονικό) τάγμα της χρυσής αυγής που διδάσκεται η εσωτερική φιλοσοφία με βάση την Ερμητική Καμπάλα καθώς και τα βασικά της αστρολογίαςταρώ, μαντεία και γεωμαντεία.

Δείτε απο το επίσημο κανάλι στο youtube της Golden Dawn (χρυσή αυγή) στο σημείο 05:50 του βίντεο {ΕΔΩτη σβάστικα που φοράει στο τελετουργικό της Χρυσής Αυγής ο τύπος που κρατάει το θυμιατό. Το δοχείο του θυμιάματος για τους μασόνους διαδραματίζει σημαντικό ρόλο όπου ερμηνεύεται ως έμβλημα μιας καθαρής καρδιάς.

Η σβάστικα είναι αρχαίο ελληνικό σύμβολο που υιοθετήθηκε απο τους αποκρυφιστές μασόνους και μετέπειτα εξελίχθηκε απο διάφορες ομάδες/κόμματα που ενεργούσαν φανερά και νόμιμα. 

Στην μογγολία, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύσαμε {ΕΔΩ} στην αθέατη γνώση, μια μογγολική νεοναζιστική ομάδα επαναλανσάρεται σήμερα ως περιβαλλοντική οργάνωση για την καταπολέμηση της ρύπανσης σε ξένης ιδιοκτησίας ορυχεία, που επιδιώκουν τη νομιμότητα, στέλνωντας τα μέλη της και φορώντας την σβάστικα-να ελέγξουν τις άδειες εξόρυξης.

Η Tsagaan Khass, ή Λευκή Σβάστικα, έχει 100 περίπου μέλη. Οι ίδιοι λένε ότι εκτός από τις στολές - είναι και ένας σεβασμός για τον Αδόλφο Χίτλερ. "Ο λόγος που επιλέξαμε αυτό τον τρόπο είναι επειδή αυτό που συμβαίνει εδώ στη Μογγολία είναι σαν το 1939, και την κίνηση του Χίτλερ να μετατρέψει τη χώρα του σε μια ισχυρή χώρα »

Οπως βλέπετε, υπάρχει εμφανέστατη άμεση σχέση μεταξύ του μασονικού τάγματος Golden Dawn, και της χρυσής αυγής στην ελλάδα που ιδρύθηκε με την ιδιότητα του κόμματος, και σε διάφορες νεοναζιστικές ομάδες ανα τον κόσμο που εμφανίζονται με διαφορετικές ιδιότητες αλλά στην ουσία εκπροσωπούν και ασπάζονται τον εωσφόρο.

Σύμφωνα με τη ναζιστική ιδεολογία που ακολουθούσε ο Χίτλερ, δεν έχουν θέση στον κόσμο οι Εβραίοι, οι Αθίγγανοι και οι ομοφυλόφιλοι, όπως και κάθε είδους άνθρωποι του περιθωρίου, ενώ θεωρούνται "υπάνθρωποι". 

Δηλαδή, αντιχριστιανικές ιδεολογίες που υιοθετεί και η χρυσή αυγή στην ελλάδα, και δεν προβλέπεται να υποστηρίζονται απο έλληνες ορθόδοξους χριστιανούς - άσχετα με το ότι η Νέα τάξη πραγμάτων προωθεί την λαθρομετανάστευση που εξυπηρετεί τους σκοπούς της ατζέντας 21 και την ομοφυλοφιλία ως πρότυπο για την κοινωνία μας. Δεν λέω να υποστηρίζουμε αυτά τα κατάπτυστα πρότυπα που προωθούν, αλλά να μην πέφτουμε στην παγίδα που έχει στήσει το σύστημα για να ελέγχει τη μάζα ανάλογα με τα συμφέροντα που τους εξυπηρετούν.

Ο Μιχαλολιάκος έχει αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον Χίτλερ παλαιότερα στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή» που ήταν αφιερωμένο στο θάνατο του, αποκαλώντας τον μεγάλο Άνδρα του Εικοστού Αιώνα και εμψυχωτή και απόστολο της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού.

Το κείμενο καταλήγει: «Χίλια εννεακόσια ογδόντα επτά, σαράντα δύο χρόνια μετά, μετά, με την σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στην Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος, που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER!»

Ο ίδιος έχει δηλώσει στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, για την παράσταση Corpus Christi, ότι διαμαρτυρήθηκαν, (οχι βέβαια για την προσβολή στο όνομα του Χριστού) αλλά γιατί η ορθοδοξία είναι η επίσημη θρησκεία του κράτους και ωφείλουμε να την υπερασπιστούμε. 

Ο μητροπολίτης πειραιά Σεραφείμ σε συνέντευξη του ανέφερε προειδοποιόντας τον κόσμο, ότι η Χρυσή Αυγή είναι τάγμα του σατανισμού και του παγανισμού.

Υπάρχουν όμως και βασικά μέλη της χρυσής αυγής που συμμετέχουν φανερά στη λατρεία του σατανά, Στίχους που προσβάλουν τα Θεία και υμνούν το διάβολο περιλαμβάνονται στο τραγούδι «extreme unction» του ελληνονορβηγικού συγκροτήματος Naer Mataron στο οποίο συμμετέχει ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής.

Το Πραξικόπημα της 21ης Απριλίου από τη Χούντα των Συνταγματαρχών υπό τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, στήθηκε απο την CIA. Το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ στήθηκε απο την μαύρη αδελφότητα και πάνω του στηριχτηκέ η παλαιά τάξη των πραγμάτων. 


Υπάρχουν φωτογραφίες στο διαδύκτιο που απεικονίζουν τον Γεώργιο Παπαδόπουλο την εποχή της παντοδυναμίας του με τους Σιωνιστές Λόβιγγερ και τον πρόεδρο της σιωνιστικής στοάς «Μπένε – Μπερίτ»

Φοίνιξ, το πουλί της Χούντας ήταν έμβλημα μιας από τις πρώτες μασονικές στοές που ιδρύθηκαν στον Ελλαδικό χώρο της Στοάς "Φοίνιξ" και είναι από το 1868 το έμβλημα της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας.


Αλλη σύνδεση του αγκυλωτού σταυρού με την μασονία στο παρελθόν, είναι οι "μασονικές δεκάρες" που ήταν προσωπική βραβευθείσα κατοχή, και μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως εγγύηση για το δανεισμό των χρημάτων. Όταν η οφειλή  είχε εξοφληθεί, το αξιόλογο νόμισμα επέστρεφε. Στην ιστορία μια δεκάρα είχε μεταφυσική σημασία. Οι Πένες με τον αγκυλωτό σταυρό τοποθετούνταν στα μάτια των νεκρών, ή στο στόμα των νεκρών για να πληρώσουν το βαρκάρη στο ταξίδι των νεκρών μέσω του ποταμού Styx.

Την άποψη ότι η Ελλάδα γνώρισε προκοπή επί του δικτάτορα, Γεωργίου Παπαδόπουλου, διατύπωσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, σημειώνοντας παράλληλα πως δεν τον νοιάζει εάν τον αποκαλούν «χουντικό» 

Σίγουρα, μέσα στην στημένη και ελεγχόμενη χούντα απο την CIA έγιναν και πολλά σημαντικά έργα στην ελλάδα, και μπορούμε να αναγνωρίσουμε οτι άφησαν μηδενικό χρέος στο κράτος μας. Αυτό που συνέβαινε όμως, δηλαδή οτι άρχιζε να ξεφεύγει η κατάσταση, δεν άρεσε, και έπρεπε να αλλάξει άμεσα. Σταμάτησε λοιπόν η υποστήριξη και έπεσε η χούντα για να επιβληθεί η ψευτοδημοκρατία και να μας γεμίσουν με χρέη απο τα δάνεια που έπαιρναν τα δήθεν Δημοκρατικά κόμματα και οι εκλεγμένοι πολιτικοί απο τον λαό. 


Τριάντα χρόνια πριν την είσοδο του στη Βουλή, ως αδιαφιλονίκητος ηγέτης της «Χρυσής Αυγής» ο 25χρονος τότε Νίκος Μιχαλολιάκος προλόγιζε και υπέγραφε βιβλία όπου διακήρυσσε την πολιτικοφιλοσοφική του στάση του με ωδές στον «σατανικά υπέροχο» ...θεό Πάνα. Στο βιβλίο με τον εύγλωττο τίτλο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου» από τον κ. Οδυσσέα Πατεράκη. Στο Αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου», στη σελίδα 4, διαβάζουμε την εξής προφανή αναφορά: 

Ο ερχομός σου θα σημάνει την αρχή ενός καινούριου κόσμου
βγαλμένο απ' την παλιά σου διδαχή
το μήλο πάλι δώσμου!

Στην επόμενη ακριβώς σελίδα, ο σημερινός αρχηγός της Χρυσής Αυγής προλογίζει με υπερηφάνεια το βιβλίο, αποθεώνοντας τον κ. Πατεράκη και τις αντιχριστιανικές του απόψεις, σε αψεγάδιαστο πολυτονικό σύστημα:

«Εκείνο όμως το οποίον προσωπικώς περισσότερο τιμώ εις το «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου» είναι η Πνευματική Τόλμη και η Ιδεολογική Συνέπεια. Η Πνευματική Τόλμη ενός νέου ανθρώπου να μην υπολογίζη τον σκοταδισμόν είκοσι αιώνων και να τολμά αναφοράς εις τους παλαιούς απωλεσθέντας παραδείσους, οι οποίοι συγχρόνως είναι και οι μελλοντικοί κόσμοι των ονείρων μας, τα οποία με την Βούλησίν μας θα γίνουν πραγματικότης».

Σε ένα βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει εκείνη την εποχή ο ίδιος ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής, το "Η εξομολόγηση ενός εθνικού" από τις εκδόσεις «Ελεύθερη Σκέψη» 


Η «εξομολόγηση» του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι ουσιαστικά ποιήματα ανάμεσα στα οποία υμνεί τον Βάαλ, όπως θα διαβάσουμε παρακάτω:

O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ
Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
οι ποιητές ξυπνούνε,
Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
Και αυτός στην μέση του ναού,
Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
Στο βάθρο του βωμού,
Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
Την ώρα δοξάζει της θυσίας
Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν




Ο νυν γενικός γραμματές της Χρυσής Αυγής είχε διοριστεί στην ηγεσία της νεολαίας της ΕΠΕΝ, με εντολή του έγκλειστου στον Κορυδαλλό δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου. Η ώρα της δημιουργίας της Χρυσής Αυγής ήρθε το 1985

Καλύπτοντας τη συνδεση της χρυσής αυγής με τη μασονία, τον ναζισμό και τη νέα τάξη πραγμάτων, ας επιστρέψουμε στο σήμερα. Βλέπουμε μια αποχή της χρυσής αυγής απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτή όμως η αποχή, είναι εσκεμμένη, γιατί έτσι τους βολεύει στην παρούσα φάση, και θα εξηγήσω τον λόγο.


Μας έχουν βάλει την ιδέα ότι πρέπει όλοι να ψηφίζουμε. Καμία ψήφος έλεγαν δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη. Η αποχή δεν είναι λύση. Το ίδιο φυσικά υποστηρίζουν και σήμερα ως δήθεν δημοκράτες. 

Οι ίδιοι προώθησαν την χρυσή αυγή να μπεί στο κοινοβούλιο μέσα απο την εντολή που έδωσαν στα μέσα μαζικού "επηρεασμού" που τους παρουσίαζαν καθημερινά σε ολους τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, και οι ίδιοι προσπαθούν δήθεν να τους βγάλουν απο τη βουλή (λες και ανακάλυψαν ξαφνικά ποιοί είναι...) για τους εξής δύο λόγους:

1. Για να μην πάνε χαμένοι οι ψήφοι των απογοητευμένων οπαδών του πασόκ και ιδιαίτερα της Ν.Δ.  Διότι αν όλοι αυτοί οι ψηφοφόροι απείχαν απο τις εκλογικές κάλπες οι ψήφοι τους θα ήταν χαμένοι, και δεν θα πήγαιναν πουθενά. Ενω με αυτό τον τρόπο, δηλαδή την προώθηση ακροδεξιών στοιχείων όπως η χρησή αυγή, οι ψήφοι παραμένουν στο σύστημα. 

Αυτή η κατάσταση, δηλαδή οτι για ολα φταίει η χρυσή αυγή, είναι ναζιστές, και ότι πρέπει να τεθούν εκτός νόμου τους ωφελεί. Δεν θέλουν όμως να τεθεί εκτός νόμου! Τα λένε για τα μάτια του κόσμου. Θέλουν να την έχουν ως παράδειγμα πρός αποφυγή ώστε να επιστρέψει μια μερίδα απο τους ψηφοφόρους της Ν.Δ η του Πασόκ στη βάση τους. Εστω μια μικρή μερίδα αποστατών απο τα πρώην μεγάλα κόμματα που ψήφισαν τη χρυσή αυγή - οχι για εθνικιστικούς λόγους, αλλά απο αντίδραση στο υπάρχον πολιτικό σύστημα. 

2Συνάμα όμως με τον αποκλεισμό τους, γίνεται ολοένα και πιό δυνατή, και αυτός είναι ο δεύτερος λόγος που την θέλουν να υπάρχει. Μέλη της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με πληροφορίες μελών της χρυσής αυγής, εκπαιδεύονται από εν ενεργεία στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων του στρατού. Εκπαιδευτές είναι στρατιωτικοί από ειδικές δυνάμεις που υποστηρίζουν τις δομές τους. 

Η εναλλακτική λοιπόν λυση αν κάτι δεν πάει καλά στο σχέδιο που εφαρμόζεται στην ελλάδα, η αν αποφασίσουν ότι έτσι πρέπει να γίνει, είναι να διατάξουν τον αρχηγό της χρυσής αυγής να καλέσει τον λαό να επαναστατήσει. Θα προκαλέσει εκλογές και με τη βοήθεια του στρατού θα κηρύξει μια νεα υποκεινούμενη απο ξένα συμφέροντα δικτατορία στην ελλάδα. 

Αυτό θα είναι το τελευταίο σενάριο που θα χρησιμοποιήσουν ως έσχατη λύση, που άλλωστε το προβλέπουν και τα πρωτόκολλα του Σαμαέλ.

Αυτή είναι η χρυσή αυγή!

Αν εξακολουθείτε να υποστηρίζετε αυτά τα κατάπτυστα πρότυπα, και νομίζετε ότι με αυτο τον τρόπο αντιστέκεστε στη νέα τάξη πραγμάτων, τότε είστε βαθιά νυχτωμένοι.


atheatignosi

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top