Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης (φωτογραφία αρχείου) ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Η Δημόσια Εταιρεία Φυσικού Αερίου (ΔΕΦΑ) δεσμεύτηκε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για μια ενδιάμεση λύση στην έλευση φυσικού αερίου στην Κύπρο, όπως ανέφερε ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης.
Σύμφωνα με τον κ. Λακκοτρύπη, στόχος είναι να υπάρχει φυσικό αέριο στην Κύπρο για ηλεκτροπαραγωγή το 2016 και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και τα έγγραφα του διαγωνισμού και αυτό έχει ζητηθεί από όλους όσοι θα καταθέσουν προσφορά.

Ερωτηθείς αν ο στόχος είναι για αρχές του 2016, ο κ. Λακκοτρύπης ανέφερε ότι εξαρτάται από την κάθε προσφορά. «Αναμένουμε να δούμε τι προσφορές θα λάβουμε, την ποιότητα των προσφορών και πόσο θα συμφέρει ή όχι η λύση που θα προτείνεται» πρόσθεσε.
Όπως είπε, δόθηκε παράταση ενός μηνός για τη διαδικασία, διευκρινίζοντας ότι τα έγγραφα των προσφορών θα κατατεθούν 16 Απριλίου.
Πηγή: ΑΜΠΕ, Ναυτεμπορική

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top