Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Έπειτα και από αυτή την εξέλιξη και μετά την κατάληψη, τη Δευτέρα μιας βάσης των Πεζοναυτών στη Φεοντόσια οι Ρώσοι ουσιαστικά ελέγχουν πλήρως την Κριμαία (φωτογραφία αρχείου). REUTERS/STRINGER
Σε μια αναίμακτη επιχείρηση οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν το βράδυ της Τρίτης το τελευταίο πολεμικό υπό ουκρανική σημαία στην Κριμαία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας Βλάντισλαβ Σελεζνιόφ.

Περίπου μισή ώρα μετά την έναρξη της επιχείρησης, κατά την οποία ακούστηκαν εκρήξεις, πιθανόν χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, το ναρκαλιευτικό πλοίο Τσερκάσι ρυμουλκήθηκε από το ρυμουλκό Κοβέλ σε μια αποβάθρα στην όχθη της λίμνης Ντονουζλάβ, ανέφερε ο Σελεζνιόφ επικαλούμενος πηγές στην περιοχή.
Τα μέλη του πληρώματος του σκάφους αυτού του ουκρανικού Πολεμικού Ναυτικού ανέφεραν ότι δεν υπάρχουν τραυματίες ανάμεσά τους, πρόσθεσε ο ίδιος.
«Γύρω στις 19:00 [18:00 ώρα Ελλάδας] ακούστηκαν πολλές εκρήξεις από το ναρκαλιευτικό Τσερκάσι στον Κόλπο Ντονουζλάβ», είπε ο Σελεζνιόφ στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters τονίζοντας πως επιθετικά ελικόπτερα Mi-35 «θεάθηκαν να πετούν στην περιοχή» και «ταχύπλοα κι ένα ρυμουλκό κινήθηκαν προς την κατεύθυνση» του πολεμικού.
Tη Δευτέρα το Τσερκάσι είχε προσπαθήσει, χωρίς επιτυχία, να βγει στα ανοιχτά διασπώντας τον αποκλεισμό της λίμνης, καθώς το ρωσικό ναυτικό από τις αρχές του μήνα έχει αποκλείσει το κανάλι προς τη Μαύρη Θάλασσα αγκυροβολώντας τρία παροπλισμένα πλοία σε αυτό.
Έπειτα και από αυτή την εξέλιξη και μετά την κατάληψη, τη Δευτέρα μιας βάσης των Πεζοναυτών στη Φεοντόσια οι Ρώσοι ουσιαστικά ελέγχουν πλήρως την Κριμαία.
Nαυτεμπορική

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top