Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Τρέχουν από χθες στο ΥΠΕΞ από σύσκεψη σε σύσκεψη για το θέμα της Θράκης. Ελπίζουμε να μην πέφτουν και από τα σύννεφα για όσα συμβαίνουν εκεί. Είναι γνωστά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Γιατί η Αθήνα δεν κάνει κάτι για να προλάβει όσα γίνονται αλλά εκ των υστέρων τρέχει να “συσκεφθεί” είναι ένα ερώτημα που μπορεί να έχει πολλές απαντήσεις.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ένας πολιτικός από τη Θράκη που ξέρει πολύ καλά και την περιοχή και τους ανθρώπους της χριστιανούς και μουσουλμανους “ανέβασε” στην προσωπική του σελίδα στο facebook τους χάρτες της φωτογραφίας τους οποίους συνοδεύει μ΄ ένα μικρό κείμενο ελπίζοντας σε αφύπνιση.
Γράφει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης:

"Ελπίζω αυτοί οι χάρτες να αφυπνίσουν επιτέλους σωστά το Κέντρο.

Δεν μπορεί "Τουρκοφάγοι" και "Τουρκολάγνοι" να θυμούνται τη Θράκη κάθε φορά που θέλουν να ψηφοθηρήσουν, χωρίς να σέβονται την Ανοιχτή Δημοκρατική Κοινωνία που οικοδόμησαν μαζί τα τελευταία χρόνια με πολύ κόπο,Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι.

Οι Θρακιώτες κουράστηκαν από τη λεκτική φιλοπατρία του Κράτους,που συχνά συνοδεύεται από λάθη,παραλήψεις ή αδιαφορία στην πράξη για την περιοχή μας και μάλιστα σε μια στιγμή που ο τουρκικός Εθνικισμός επιδιώκει να μας επαναφέρει πολλά χρόνια πίσω,χειραγωγώντας τη μειονότητα και χαράσσοντας νέες διαχωριστικές γραμμές μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων.

Δε χωρούν πλέον πάθη και μικροκομματισμοί. Η ενότητα και η διεκδικητικότητά μας πρέπει πλέον να είναι άκαμπτη και στοχευμένη.
Ένας για όλους και όλοι για έναν".

OnAlert

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top