Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ο Λευκός Οίκος, ο οποίος έλαβε τη λίστα από στρατιωτικούς αξιωματούχους, συνειδητοποίησε το λάθος και εξέδωσε διόρθωση, στην οποία το όνομα είχε διαγραφεί.
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε... κατά λάθος το όνομα του επικεφαλής της CIA στο Αφγανιστάν, σε λίστα με την οποία εφοδίασε δημοσιογράφους οι οποίοι συμμετείχαν στην επίσκεψη – έκπληξη του Ομπάμα στην ασιατική χώρα το σαββατοκύριακο στους Αμερικανούς στρατιώτες που υπηρετούν εκεί.

Η λίστα με τα ονόματα 15 αξιωματούχων δόθηκε σε 6.000 άτομα, όπως αναφέρει το περιοδικό Time, με το όνομα του Σταθμάρχη της CIA να φιγουράρει ανοικτά.

Ο Λευκός Οίκος, ο οποίος έλαβε τη λίστα από στρατιωτικούς αξιωματούχους, συνειδητοποίησε το λάθος και εξέδωσε διόρθωση, στην οποία το όνομα είχε διαγραφεί.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα προειδοποίησε ότι η αποκάλυψη του ονόματος μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τον ίδιο τον αξιωματούχο ή μέλη της οικογένειάς του.
Η ταυτότητα του Αμερικανού αξιωματούχου είναι κατά πάσα πιθανότητα γνωστή μονάχα στα υψηλά κλιμάκια της αφγανικής κυβέρνησης, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο σταθμάρχης έχει ήδη αποσυρθεί, αναφέρει η Washington Post.

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top