Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ.
Το μυστικό της «λάντζας» και τα νέα στοιχεία στον δικαστικό φάκελο

Νέα δεδομένα στην δικαστική έρευνα για την υπόθεση μεταφοράς των δύο τόνων ηρωίνης, με το πλοίο Noor-1 από τον Περσικό Κόλπο στoν Πειραιά, που αποκαλύφθηκε προ δύο εβδομάδων.Σύμφωνα με πληροφορίες και δικαστικά έγγραφα ο συλληφθείς Ινδός πλοίαρχος ανέφερε, πριν από λίγες ώρες,
στην απολογία του ότι «την εντολή για την φόρτωση της ηρωίνης εν πλω στον Περσικό από μια λάντζα, του την έδωσε μέσω ασυρμάτου ένας 65 χρόνος αρχιπλοίαρχος μεγάλης εταιρείας τροφοδοσίας καυσίμων, με έδρα στο Ντουμπάι, που είχε αναλάβει να κατευθύνει το πλοίο στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Ο πλοίαρχος αυτός δεν είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση και φέρεται να μνημονεύεται και από άλλα πρόσωπα ότι σχετίζεται με το ύποπτο δρομολόγιο του Noor-1». Σύμφωνα με τα ίδια δικαστικά έγγραφα, ο Ινδός μηχανικός του πλοίου στην απολογία του ανέφερε ότι «η λάντζα που φόρτωσε τα ναρκωτικά ήταν η ίδια με αυτή που λίγες ώρες νωρίτερα είχε πάλι προσεγγίσει το πλοίο για να παραδώσει -σε συνεννόηση πάλι με τον αρχιπλοίαρχο αλλά και τον ναυλωτή του πλοίου- δύο μεγάλα "μπαλόνια" που χρησιμοποιούνται για την πρόσδεση του πλοίου στα λιμάνια προκειμένου να αποφεύγει ζημιές από πλευρικά κτυπήματα».

Οι αναφορές αυτές φαίνεται να σηματοδοτούν μια νέα πορεία στην δικαστική έρευνα και να δημιουργούν έναν νέο κύκλο ύποπτων προσώπων που σχετίζονται με υπευθύνους άλλων ναυτιλιακών υπηρεσιών.
BHMA

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top