Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014


Ουκρανός αξιωματούχος υποστηρίζει ότι το μοιραίο Boeing777 επλήγη από πύραυλο.Επικαλούμενος το πόρισμα από την επεξεργασία των μαύρων κουτιών του αεροσκάφους, ο Ουκρανός αξιωματούχος έκανε λόγο για αποσυμπίεση, η οποία προκλήθηκε από έκρηξη πυραύλου.


«Σύμφωνα με διεθνείς ερευνητές, τα δεδομένα από τα μαύρα κουτιά δείχνουν ότι τα αίτια καταστροφής και συντριβής του αεροπλάνου ήταν η τεράστια αποσυμπίεση που προήλθε από έκρηξη εξαιτίας των διατρήσεων που προκάλεσε ο πύραυλος στην άτρακτο» διευκρίνισε ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας, Αντρίι Λισένκο.

Όπως εξήγησε, η πληροφορία αυτή προέρχεται από ειδικούς που ανέλυσαν τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους που καταρρίφθηκε στην ανατολική Ουκρανία στις 17 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ουκρανίας, τα στοιχεία που προκύπτουν από τα «μαύρα κουτιά» του αεροσκάφους, τα οποία εξετάζονται στη Μεγάλη Βρετανία, δείχνουν πως το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση ΜΗ17 επλήγη από θραύσματα πυραύλου, η οποία προκάλεσε την ξαφνική αποσυμπίεση της καμπίνας και οδήγησε στη συντριβή του κοντά στο Ντόνετσκ.

Σημειώθηκε «ξαφνική αποσυμπίεση», αφού το αεροπλάνο χτυπήθηκε από θραύσματα προερχόμενα από πύραυλο, είπε χαρακτηριστικά ο Λισένκο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει από ποια πλευρά μπορεί να προήλθε ο πύραυλος αυτός.

Την ίδια ώρα, ομάδα εμπειρογνωμόνων απέτυχε για δεύτερη φορά να πλησιάσει στο σημείο της τραγωδίας εξαιτίας των συγκρούσεων που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή.

Η ομάδα Ολλανδών και Αυστραλών ειδικών εμποδίστηκε από τα βίαια επεισόδια και παραμένει στην περιοχή Σακχτάρτσκ, περίπου 30 χλμ από το σημείο της συντριβής.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top