Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Πλήρη καθήκοντα ανέλαβε από την 21η Ιουλίου ο νέος πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοφ, αφού επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Ο Α. Μάσλοφ ορίστηκε στη θέση με διάταγμα του ρώσου προέδρουΒλαντίμιρ Πούτιν στις 16 Ιουνίου, διαδεχόμενος τον Βλαντίμιρ Τσχικβισβίλι, μετά την πενταετή του θητεία.


Την ίδια μέρα επέδωσε τα διαπιστευτήριά του και ο νέος πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα Κυριάκος Κενεβέζος. Κατά τη τελετή, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε ότι οι εκπρόσωποι και των δύο χωρών αναλαμβάνουν ακριβώς πριν την έναρξη της θερινής περιόδου των διακοπών, υπενθυμίζοντας την προσωπική του μέριμνα για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας κατά την διάρκεια της μακράς του πολιτικής σταδιοδρομίας.

Να σημειωθεί η παλαιά σχέση του 59χρονου Αντρέι Μιχάιλοβιτς Μάσλοφ με την Κύπρο, αφού είχε υπηρετήσει στην πρεσβεία της τότε ΕΣΣΔ στην Κυπριακή Δημοκρατία κατά την περίοδο 1977-81. Επίσης έχει εργαστεί από το 1977 στις σοβιετικές και ρωσικές πρεσβείες στο Παρίσι, τη Ρώμη, ενώ μεταξύ άλλων έχει υπηρετήσει ως αναπληρωτής διευθυντής του Τμήματος Ασφάλειας και Αφοπλισμού στο ρωσικό ΥΠΕΞ. Επίσης, υπήρξε μέλος της σοβιετικής διπλωματικής αποστολής στη Γαλλία (1984-88) και την Ιταλία (1992-97, 2004-10). Μιλά γαλλικά, αγγλικά, ιταλικά και ελληνικά.
RBTH

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top