Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Η Κίνα δεν συμμετέχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και είναι έτοιμη να γεμίσει τη ρωσική αγορά με φρούτα και λαχανικά, καθώς και κονσερβοποιημένα λαχανικά και θα προμηθευτεί από τη Ρωσία σιτηρά και μέλι.

Αυτό αναφέρει η ρωσική «γκαζέτα Ιζβέστια» στο σημερινό της φύλλο αναφερόμενη στον επικεφαλής της διαχείρισης του υπουργείου Εμπορίου της ΛΔ της Κίνας, στην επαρχία Σάνντογκ, Γιανγκ Τσίνβεϊ.

«Η επαρχία Σάντονγκ είναι έτοιμη να παραδώσει τα λαχανικά: καρότα, τζιντζερ, σκόρδα, πιπέρι, μπιζέλια, κολοκύθια, ντομάτες, αγγούρια, μπρόκολο, φρούτα της επαρχίας που είναι τα ροδάκινα, αχλάδια, γκρέιπφρουτ, καρπούζια.
Ο Τσίνβεϊ επαλήθευσε τις πληροφορίες ότι οι Ρώσοι και Κινέζοι ηγέτες είναι πρόθυμοι να συζητήσουν τις προϋποθέσεις για αμοιβαίες επωφελείς προμήθειες.
Σύμφωνα με επίσημη κυβερνητική ανακοίνωση, η Ρωσία δεν πρέπει να ανησυχεί για υπερβολικές εισαγωγές από την Κίνα, διότι όλα τα προϊόντα της δεν είναι σύμφωνα με τα ρωσικά πρότυπα, αλλά, «η Κίνα έχει μια πολύ μεγάλη εγχώρια παραγωγή και είναι έτοιμη να προβεί σε εξαγωγές στη Ρωσική Ομοσπονδία».
Νωρίτερα, ο επικεφαλής της προεδρικής διοίκησης, Σεργκέι Ιβανόφ, δήλωσε ότι Ρωσία δεν έχει καμία πρόθεση να «ρίξει τον εαυτό της στα χέρια της Κίνας», λόγω των περίπλοκων σχέσεων με την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά, χωρίς την Κίνα είναι αδύνατη η ανάπτυξη στην Άπω Ανατολή και ιδιαίτερα στο ασιατικό τμήμα της Ρωσίας.
--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top