Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Φάλαγγα τεθωρακισμένων στρατιωτικών οχημάτων έστειλε το περασμενο Σάββατο ο ουκρανικός στρατός στις ζώνες στρατιωτικών επιχειρήσεων στα ανατολικά της χώρας, για «την ενίσχυση των θέσεων στα ρωσο – ουκρανικά σύνορα».
Οπως ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της κρατικής Υπηρεσίας Φύλαξης Συνόρων της Ουκρανίας, εστάλησαν συνολικά 6 θωρακισμένα οχήματα, 8 φορτηγά και 3 μίνι λεωφορεία. Η αυτοκινητοπομπή μετέφερε στρατιωτικό εξοπλισμό καθώς και χειμερινές στολές και ενισχυμένη εξάρτυση για τους συνοριοφύλακες, ενώ θα ακολουθήσει κι άλλη αποστολή στις επόμενες ημέρες.
Συνεχίζονται οι μάχες

Στο μεταξύ – και παρά την υπογραφή πρωτοκόλλου στο Μινσκ για την κατάπαυση του πυρός και την προσπάθεια εδραίωσης της εκεχειρίας, η κατάσταση στα ανατολικά της Ουκρανίας, παραμένει τεταμένη με τις συγκρούσεις μεταξύ του ουκρανικού στρατού και των αυτονομιστών να μαίνονται τόσο στο Ντονιέτσκ όσο και στη Μαριούπολη.

Η πολιτοφυλακή του Ντονέτσκ ανακοίνωσε ότι τρεις πολίτες σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν χθες: «Η κατάσταση παραμένει πολύ τεταμένη στην πόλη και πυρά από βαρέα όπλα και εκρήξεις ακούγονταν σε πολλές συνοικίες». Απο την πλευρά του ο στρατός του Κιέβου ανακοίνωσε σήμερα πως επτά στρατιώτες σκοτώθηκαν και 27 τραυματίστηκαν μέσα στο τελευταίο 24ωρο σε συγκρούσεις στο αεροδρόμιο του Ντονιέτσκ. Οπως ανακοίνωσε ο Αντέι Λισιένκο, απώλειες υπέστησαν και οι δυνάμεις των αλεξιπτωτιστών του ουκρανικού στρατού.
RBTH, rbc.ru

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top