Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Η φωτογραφία αποδεικνύει το μέγεθος της ψυχοπαθητικής προσωπικότητας που έχει κάνει άνω-κάτω τη Μέση Ανατολή.
«Είναι ακατανόητο το γιατί ο Ερντογάν συνεχίζει να αναμιγνύεται στις λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ των Κούρδων της Συρίας και των Κούρδων του Ιράκ. Αυτό είναι εσωτερικό θέμα των Κούρδων», δήλωσε το ηγετικό στέλεχος του κόμματος των Κούρδων της Συρίας, Σαλίχ Μουσλίμ, σχολιάζοντας την εμπλοκή του Τούρκου προέδρου στα κουρδικά πράγματα.

«Ο Ερντογάν μιλάει συνεχώς. Αδυνατώ να κατανοήσω γιατί ενδιαφέρεται για τα εσωτερικά θέματα των Κούρδων. Οι λεπτομέρειες για τη μεταφορά των Πεσμεργκά στο Κομπάνι πρέπει να συζητηθούν μόνο μεταξύ των Κούρδων. Ο Ερντογάν νομίζει ότι είναι αυτός που αποφασίζει για όλα. Δεν είναι όμως όλα υπό την εξουσία του», είπε ο Μουσλίμ.
Κατηγόρησε και πάλι την Τουρκία ότι υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος, στην επίθεσή του κατά του Κομπάνι, επιτρέποντας στους τζιχαντιστές να περνούν μέσω των τουρκικών συνόρων στη Συρία. «Ο αγαπητός Ερντογάν κατηγορεί τους πάντες και μιλά για συνομωσίες. Πρώτα από όλα όμως θα πρέπεινα πάψει να συνωμοτεί ο ίδιος. Να σταματήσει τη διέλευση τζιχαντιστών μέσω Τουρκίας, η οποία είναι αυταπόδεικτή», κατέληξε.


Ο Ερντογάν είχε στρέψει τα πυρά του κατά του ΡYD, κατηγορώντας τους Κούρδους της Συρίας ότι «αυτοί δεν θέλουν τους Πεσμεργκά στο Κομπάνι, φοβούμενοι ότι το παιχνίδι τους θα καταρρεύσει». Ο Ερντογάν, συνωμοσιολογώντας, ως συνήθως, είπε επίσης πως πίσω από το ΡΥD κρύβονται άλλοι που προωθούν τα σχέδιά τους.
Ο Μουσλίμ διέψευσε ως ανοησίες τα λόγια του Ερντογάν και δήλωσε πως το ΡΥD δεν έχει αντίρρηση για την άφιξη των Πεσμεργκά στο Κομπάνι. «Μπορούν να έρθουν όποτε θέλουν και να μας βοηθήσουν στον αγώνα κατά των τζιχαντιστών».
Ο Ερντογάν είχε επίσης ανακοινώσει πως το ΡΥD είχε αποδεχτεί την είσοδο 1.300 μαχητών του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» στο Κομπάνι. Ο Μουσλίμ τον διέψευσε και πάλι, λέγοντας πως δεν έχει υπάρξει σχετική συμφωνία και επέμεινε πως ο προσφορότερος τρόπος δράσης θα ήταν ο «Ελεύθερος Συριακός Στρατός» να ανοίξει νέο μέτωπο κατά των ισλαμιστών. «Δεν έχουμε αντίρρηση, πάντως, να έρθουν και οι Σύριοι στο Κομπάνι. Οι Τούρκοι καθυστερούν την άφιξή τους», τόνισε ο Μουσλίμ.
Τα λεγόμενα του Μουσλίμ επιβεβαίωσε και ο υπουργός της αυτόνομης κουρδικής κυβέρνησης του Ιράκ Μουσταφά Καντίρ. «Μέχρι τώρα μαχητές Πεσμεργκά δεν έχουν πάει στο Κομπάνι, αν και είναι έτοιμοι. Αναμένουμε από την Τουρκία να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Γι’ αυτό δεν έχουμε στείλει ακόμα δυνάμεις», δήλωσε ο Καντίρ, χωρίς να αναφερθεί στους τουρκικούς όρους.

DEFENCEPOINT

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top