Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Αισιόδοξος για την λύση του Κυπριακού φέρεται να δήλωσε ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ Εσπεν Μπαρθ Άιντα κατά την συνάντησή του με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο Τούρκος Υπουργός φέρεται να δήλωσε ότι το παράθυρο ευκαιρίας στην Κύπρο δεν θα μείνει ανοιχτό για πάντα, μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΚΥΠΕ, Αννα Ανδρέου.

Τουρκικές διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι στη συνάντηση χθες στην Άγκυρα συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Οι ίδιες πηγές λένε ότι ο Άιντα είπε πως είναι ακόμη αισιόδοξος ότι μπορεί να βρεθεί λύση στο Κυπριακό ‘το οποίο διαρκεί για πολλά χρόνια’.



Πρόσθεσε πως αν δεν βρεθεί λύση στο τραπέζι, δεν θα μπορεί να βρεθεί καμιά άλλη λύση. Άλλωστε, φέρεται να είπε ο Αϊντα, το Κυπριακό είναι ένα πολυδιάστατο πρόβλημα και αν προστεθεί και το θέμα των υδρογονανθράκων , θα γίνει ακόμη πιο περίπλοκο.

Από την πλευρά του ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου φέρεται να είπε πως η Τουρκία εξακολουθεί να έχει πολιτική βούληση για λύση του Κυπριακού.
“Θα συνεχίσουμε να διατηρούμε την εποικοδομητική μας στάση ως Τουρκία. Ωστόσο την ίδια βούληση πρέπει να επιδείξει και η Ε/κ πλευρά και η Ελλάδα. Το παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό δεν θα είναι ανοικτό επ αόριστον”, φέρεται να είπε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Άιντα συναντήθηκε στη συνέχεια και με Τούρκο Πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου για μιάμιση ώρα.

mignatiou.com

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top