Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα οι Πεσμεργκά ξεκίνησαν και είναι πλέον καθ΄οδόν προς την Κομπάνι για να βοηθήσουν τους Κούρδους πολιοκρημένους μαχητές στην σκληρή μάχη που δίνουν με το Ισλαμικό Κράτος.


Σε ερώτηση των δημοσιογράφων που σημείωναν ότι είναι μόλις 200 οι Πεσμεργκά απάντησαν: «200 Πεσμεργκά είναι αρκετοί»!
Το κομβόι των αυτοκινήτων περιλαμβάνει ασθενοφόρα και στρατιωτικά οχήματα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα είναι στην Κομπάνι σε 2 ημέρες.
Η πομπή που ξεκίνησε στις 13:45 τοπική ώρα θα περάσει από από τον συνοριακό σταθμό Καμπούρ και μέσω του Σιρνάκ στην επαρχία της Σιλόπης στην νοτιοανατολική Τουρκία και της Νίσιβης θα περάσει στην Κομπάνι.

pesmerga 2
pesmerga 3
pesmerga 4
pesmerga 6





tribune

Κομπάνι: 17 τζιχαντιστές νεκροί σε νέα επίθεση



Νέες σφοδρές συγκρούσεις είχαμε και σήμερα στην Κομπάνι όπου οι τζιχαντιστές εξαπέλυσαν νέα επίθεση προσπαθώντας να καταλάβουν το μοναδικό φυλάκιο με την Τουρκία που ελέγχουν οι Κούρδοι.

Όπως γίνεται αντιληπτό η νέα επίθεση έχει στόχο να μην μπορεσουν να περάσουν οι Πεσμεργκά μέσα στην Κομπάνι.

Από το πρωί οι Κούρδοι έχουν καταστρέψει δύο μεγάλα φορτηγά του Ισλαμικού κράτους, από αυτά που χρησιμοποιούν για επιθέσεις αυτοκτονίας, ενώ 17 τζιχαντιστές έπεσαν νεκροί από το πρωί ενώ συνολικά τις τελευταίες ώρες έχουν σκοτωθεί 38 από τα πυρά των Κούρδων.




___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top