Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Έκκληση στην ελληνική Βουλή να αναγνωρίσει το ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος, όπως έχουν πράξει 135 χώρες παγκοσμίως, απηύθυνε την Παρασκευή ο πρεσβευτής της Παλαιστινιακής Αρχής Μαρβάν Εμίλ Τουμπασί.
Ο παλαιστίνιος διπλωμάτης μίλησε σε συνέντευξη τύπου μαζί με τέσσερις Έλληνες δημάρχους που επισκέφθηκαν πρόσφατα τα Παλαιστινιακά Εδάφη, συμμετέχοντας σε παγκόσμιο συνέδριο για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι δήμαρχοι από το Χαλάνδρι, τον Κορυδαλλό, το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα εξέφρασαν μεταξύ άλλων τη θλίψη τους για τη συνεχιζόμενη κατοχή των Παλαιστινιακών Εδαφών από το Ισραήλ, αλλά και τον θαυμασμό τους για την αντίσταση του παλαιστινιακού λαού.
Ο εκπρόσωπος της Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα κατήγγειλε τη συνέχιση της ανέγερσης του ισραηλινού «ρατσιστικού τείχους», αλλά και την αύξηση των εβραϊκών εποικισμών στα κατεχόμενα, οι οποίοι έφτασαν τους 352 με συνολικό πληθυσμό άνω των 700.000 εβραίων εποίκων.
Κατήγγειλε επίσης την προσπάθεια των Ισραηλινών να χωρίσουν το τέμενος Αλ-Άκσα σε εβραϊκό και μουσουλμανικό και έκανε λόγο για «εισβολή Εβραίων» στα Ιεροσόλυμα.
Κατήγγειλε, επίσης, το Ισραήλ ότι δεν θέλει να πετύχουν οι διαπραγματεύσεις αλλά επιδιώκει να κερδίσει χρόνο.
Η πολιτική του, είπε, εξυπηρετεί τα συμφέροντα των «τζιχαντιστών».
BHMA

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top