Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.
Δημοψήφισμα για το κατά πόσον οι Ουκρανοί πολίτες επιθυμούν ή όχι την ένταξη της χώρας τους στο ΝΑΤΟ θα διοργανώσει η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, μόλις φθάσει να πληροί τα σχετικά κριτήρια, δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο.

Σε κοινή του συνέντευξη Τύπου με την ομόλογό του της Λιθουανίας, Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε, ο κ. Ποροσένκο τόνισε ότι «εργάζεται πάνω σε αυτά τα κριτήρια», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Την προηγούμενη εβδομάδα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, κάλεσε να δοθούν στη Ρωσία «εγγυήσεις 100%» ότι η Ουκρανία δεν θα εξετάσει καν το ενδεχόμενο να ενταχθεί στη Βορειοατλαντική Συμμαχία.
Οι ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις, μαζί με εθελοντές, μάχονται κατά φιλορώσων αποσχιστών ανταρτών σε ανατολικές επαρχίες της χώρας από τον Απρίλιο.
Το ίδιο το NATO τονίζει ότι δεν υπάρχουν άκαμπτα ή συγκεκριμένα κριτήρια για την πρόσκληση ενός νέου μέλους στη Συμμαχία.
Χώρες ωστόσο γίνονται δεκτές μόνο εφ' όσον η συμμετοχή τους «συμβάλλει στην ασφάλεια και τη σταθερότητα της βορειοατλαντικής περιοχής».
Αναλυτές σημειώνουν ότι, λόγω της εσωτερικής της αστάθειας, η Ουκρανία είναι ιδιαίτερα δύσκολο να γίνει δεκτή σε σύντομο χρόνο ως μέλος του ΝΑΤΟ.
Ναυτεμπορική

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top