Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΑΝΟΓΛΟΥ

Πάνοπλοι άνδρες των Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού αναχωρούν με δύο σκάφη, από το λιμάνι της Κέρκυρας προκειμένου να φθάσουν στη θαλάσσια περιοχή των Οθωνών, όπου βρίσκεται το μικρό εμπορικό πλοίο το οποίο εξέπεμψε νωρίτερα σήμα κινδύνου. Την επιχείρηση συντονίζει ο λιμενάρχης της Κέρκυρας και σύμφωνα με πληροφορίες το πλοίο είναι δουλεμπορικό και μεταφέρει μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα.

Tο φορτηγό πλοίο «Blue Sky», με σημαία Μολδαβίας, το οποίο έπλεε δυτικά της Κέρκυρας και είχε προορισμό το λιμάνι της κροατικής πόλης Ριέκα, εξέπεμψε σήμα κινδύνου στις 12:54 το μεσημέρι της Τρίτης .

Το πλοίο φέρεται να μεταφέρει τουλάχιστον 600 παράτυπους μετανάστες, πιθανότατα Σύρους, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για παρουσία ενόπλων. Το σήμα ελήφθη απο τις ιταλικές αρχές, οι οποίες ενημέρωσαν τις ελληνικές και στην περιοχή σπεύδει επίσης η φρεγάτα «Ναβαρίνο» και ένα ελικόπτερο Σικόρκσι S-70 του ΠΝ, το οποίο θα χαρτογραφήσει την περιοχή για να εξακριβωθεί το τι ακριβώς συμβαίνει.
Καθημερινή

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top