Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Η αλλαγή των συνόρων στην Ευρώπη δεν ‘τρέχει’ τελευταία, αλλά δεν είναι και τόσο μακριά στο μέλλον. Ρώσοι ειδικοί έχουν σχεδιάσει έναν νέο χάρτη της Ευρώπης με τις πολιτικές αλλαγές που μπορεί να έρθουν μέχρι το 2035, γράφει σήμερα το αλβανικό δημοσίευμα της ‘Lajmi’.



Τα συμπεράσματά τους βασίζονται σε προβλέψεις που αναφέρονται σε έγγραφα της αμερικανικής CIA, της ρωσικής GRU και ομάδων εμπειρογνωμόνων με επικεφαλής τον Zbigniew Bzhezhinski και τον Samuel Huntington και στα Βαλκάνια προβλέπουν τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας, όπως παρουσιάζεται σε ρωσικά δημοσιεύματα.

Οι Ρώσοι ειδικοί λένε ότι η δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας υποστηρίζεται από την Τουρκία, αλλά δεν εξηγούν τους λόγους τους οποίους έχει η Τουρκία με την ένωση των εδαφών στην Αλβανία.
Στην επικράτεια της Αλβανίας, σύμφωνα με τους Ρώσους εμπειρογνώμονες –συνεχίζει το δημοσίευμα- θα περιλαμβάνονται η ως έχει Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, η Κοιλάδα του Πρέσεβο (νότια Σερβία) και το δυτικό μέρος του νοτιοσλαβικού κράτους-FYROM.

Επίσης, αναμένεται ότι η Βοσνία και Ερζεγοβίνη θα χωρισθούν σε δύο μέρη, το ένα θα ενταχθεί στη Σερβία και το άλλο στην Κροατία.

Σύμφωνα με την ανάλυση, η Ουγγαρία θα ανακτήσει τα πρώην εδάφη της από τη Ρουμανία και η Πολωνία θα αναγκασθεί να εγκαταλείψει ένα μέρος από την επικράτειά της , έπειτα από συμφωνία μεταξύ Γερμανίας-Ρωσίας.

Η Λευκορωσία αναμένεται να συγχωνευθεί με τη Ρωσία καθώς και ορισμένα τμήματα από τα κράτη της Βαλτικής και της Ουκρανίας.

Οι Ρώσοι προβλέπουν ότι το Βέλγιο θα διαλυθεί και ότι οι Φλαμανδοί θα ενωθούν με την Ολλανδία.
Εξελίξεις θα υπάρξουν και στην Ιταλία με το διαχωρισμό της σε βόρεια και νότια, επίσης η Σικελία και η Σαρδηνία θα κηρύξουν την ανεξαρτησία τους, γράφει η Lajmi.
--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top