Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

«Επιθετική και σκανδαλώδη» χαρακτήρισε την αμερικανική ταινία «The Interview» η ρωσική κυβέρνηση και ανακοίνωσε πως «κατανοεί» την οργή της Βορείου Κορέας για αυτή την κωμωδία που πραγματεύεται ένα σενάριο συνωμοσίας της CIA με στόχο τη δολοφονία του ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγ- Ουν.

«Η ιδέα της ταινίας είναι τόσο επιθετική και σκανδαλώδης που η αντίδραση της Βορείου Κορέας είναι απόλυτα κατανοητή» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Αλεξάντερ Λουκασέβιτς σε ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε χθες στον επίσημο ιστότοπο της ρωσικής διπλωματίας.


«Η Ρωσία εκφράζει την ανησυχία της για το ενδεχόμενο μίας νέας κλιμάκωσης των εντάσεων στις σχέσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας» επισήμανε ο Λουκασέβιτς.
Αν και «η αμερικανική πλευρά δεν παρουσίασε κανένα αποδεικτικό στοιχείο» που να επιβεβαιώσει την εμπλοκή της Πιονγιάνγκ στην κυβερνοεπίθεση εναντίον της εταιρείας Sony Pictures, η Ουάσιγκτον δεσμεύτηκε ότι θα απαντήσει «ανάλογα» σε αυτήν την επίθεση, κατήγγειλε ο Ρώσος αξιωματούχος.

«Οι αμερικανικές απειλές για εκδίκηση και οι εκκλήσεις που απηύθυναν οι ΗΠΑ σε άλλες χώρες να καταδικάσουν τη Βόρεια Κορέα μας φαίνονται απόλυτα αντιπαραγωγικές και επικίνδυνες (…) και δεν θα προσφέρουν τίποτα παρά θα οξύνουν τις εντάσεις» προσέθεσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ.

ΕΘΝΟΣ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top