Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Η Ουάσινγκτον δηλώνει πρόθυμη να συνεργαστεί με τους εταίρους της για να αυξηθεί η πίεση σε βάρος της Ρωσίας, την ώρα που η ΕΕ έχει προαναγγείλει νέα μέτρα με φόντο την επιδείνωση της ουκρανικής κρίσης.
Παράλληλα, ο αμερικανός ΥΠΟΙΚ κύρωσε πακέτο για χρηματικές εγγυήσεις προς υποστήριξη του Κιέβου, ενώ νωρίτερα ο Μπαράκ Ομπάμα και η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είχαν τονίσει τη σημασία οικονομικής υποστήριξης στην ουκρανική κυβέρνηση.



Ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών υπέγραψε Τζακ Λιου το μέτρο για δανειακές εγγυήσεις ύψους 2 δισ. δολαρίων προς την Ουκρανία, αναφέροντας πως στόχος είναι η υποστήριξη των βραχυπρόθεσμων κοινωνικών δαπανών. Η υπογραφή έγινε από κοινού με την ουκρανή υπουργό Οικονομικών Ναταλία Γιαρέσκο.

Ο Λιου, καταδικάζοντας την «ρωσική επιθετικότητα», ανέφερε επίσης πως οι ΗΠΑ «παραμένουν έτοιμες για περισσότερα μέτρα εάν χρειαστεί». «Προς αυτόν τον σκοπό, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους εταίρους μας για να αυξήσουμε την πίεση στη Ρωσία» τόνισε.

Νωρίτερα, ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει πως σε τηλεφωνική συνομιλία του Μπαράκ Ομπάμα με την Άνγκελα Μέρκελ, οι δύο πλευρές εξέφρασαν τη συμφωνία τους για τη σημασία οικονομικής υποστήριξης προς το Κίεβο.
ΒΗΜΑ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top