Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

«Ένα ευρύ φάσμα των ενδεχόμενων προκλήσεων και απειλών για την ασφάλεια της Ρωσίας διαμορφώνεται τώρα στην Αρκτική. Σε αυτό το πλαίσιο, μία από τις προτεραιότητες του Υπουργείου Άμυνας είναι η ανάπτυξη στρατιωτικής υποδομής σ’αυτή την περιοχή», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σοϊγκού.

Ο υπουργός υπενθύμισε ότι στο τέλος του περασμένου έτους σχηματίστηκε η Κοινή Στρατηγική Διοίκηση. Σε ορισμένα νησιά έχουν ήδη αναπτυχθεί και άρχισαν τις εκπαιδεύσεις οι στρατιωτικές μονάδες, που πραγματοποιούν έλεγχο της κατάστασης και της αντιαεροπορικής άμυνας, δήλωσε οΣοϊγκού.

Νωρίτερα χθες, ο υπουργός ανακοίνωσε τα σχέδια για τη δημιουργία μιας στρατιωτικής ομάδας στη χερσόνησο Τσουκότκα, για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της οδού Βόρειας Θαλάσσιας και να αποκρουστούν πιθανές απειλές στην Αρκτική. Ο Σοϊγκού είπε επίσης ότι τα πιο σύγχρονα ρωσικά υποβρύχια πραγματοποιούν ασκήσεις σε συνθήκες της περιοχής.
Σήμερα έγινε γνωστό ότι περισσότεροι από 800 στρατιώτες συμμετείχαν στις ασκήσεις του Ρωσικού Βορείου Στόλου. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Στόλου, Βαντίμ Σέργκα τα πληρώματα του ελικοπτέρου Kamov Ka 27 εκπαιδεύτηκαν στην παρακολούθηση των υποβρυχίων και τα πληρώματα των πολεμικών αεροσκαφών Ilyushin Il-38 χρησιμοποίησαν βόμβες, τορπίλες και νάρκες. Συνολικά 12 πληρώματα πήραν μέρος στις ασκήσεις.
TASS

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top