Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ολόκληρος ο πρώτος πυλώνας της Θεσσαλονίκης, που αφορά το πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, περιλαμβάνεται στη λίστα που θα αποστείλει η κυβέρνηση αύριο το πρωί στους εταίρους, σύμφωνα με κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου.
Περιλαμβάνεται επίσης μεγάλο μέρος του δεύτερου πυλώνα, που αφορά την άρση της καταστολής της πραγματικής οικονομίας με άμεση προτεραιότητα στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, των κόκκινων δανείων καθώς και το σταμάτημα πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές.



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη λίστα υπάρχουν ακόμη όλες οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης του τέταρτου πυλώνα της Θεσσαλονίκης, όπως δίκαιο φορολογικό σύστημα, καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, καταπολέμηση της διαπλοκής και της διαφθοράς, πάταξη λαθρεμπορίου (ιδιαίτερα σε καύσιμα και καπνό) και ανασυγκρότηση του δημόσιου τομέα – μείωση της γραφειοκρατίας.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η λίστα των μεταρρυθμίσεων θα σταλεί αύριο το πρωί στους υπουργούς Οικονομικών του Eurogroup, ενώ το απόγευμα θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη.
Στις 11:00 το πρωί της Τρίτης θα υπάρξει συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου, ενώ αύριο θα συγκληθεί η Πολιτική Γραμματεία και η Κοινοβουλευτική Ομάδα. Μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει σύγκληση και της Κεντρικής Επιτροπής, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Ναυτεμπορική

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top