Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Το εκσυγχρονισμένο στρατιωτικό δόγμα της χώρας θα παρουσιάσει η Ρωσία σε φόρουμ του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) στη Βιέννη και σε φόρουμ στη Γενεύη και τη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας, Ανατόλι Αντόνοφ.

«Έχουμε προγραμματίσει μια σειρά από ενημερώσεις σε διεθνείς διοργανώσεις που ειδικεύονται σε θέματα ασφάλειας και άμυνας. Έτσι, σχεδιάζουμε να οργανώσουμε μια παρουσίαση σε ένα φόρουμ του ΟΑΣΕ στη Βιέννη και στη Διάσκεψη για τον Αφοπλισμό στη Γενεύη, και στο περιθώριο της τακτικής συνδιάσκεψης για την αναθεώρηση η Συνθήκη για τη Μη Διάδοση των Πυρηνικών Όπλων (NPT), στη Νέα Υόρκη », είπε ο Ανατόλι Αντόνοφ και πρόσθεσε ότι το έγγραφο θα αναφέρεται στους στρατιωτικούς ακολούθους ξένων χωρών που είναι διαπιστευμένοι στη Μόσχα.
Ο Ρώσος Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας ανέφερε ότι το υπουργείο παρακολουθεί στενά τις αντιδράσεις μετά την δημοσιοποίηση των νέων εκδόσεων του στρατιωτικού δόγματος. Σύμφωνα με τα λόγια του, η πλειοψηφία των παρατηρήσεων είχε μια «ισορροπημένη και αντικειμενική οπτική». Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εικασίες σχετικά με την τυπική αντιρωσική ρητορεία των δυτικών δυτικών μέσων ενημέρωσης. Υπάρχουν ανοικτές παρερμηνείες και προσπάθειες να εμφανιστεί η Ρωσία ως πηγή στρατιωτικής απειλής» τόνισε ο Ανατόλι Αντόνοφ.
TASS

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top