Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ρωσία και Αίγυπτος συμφώνησαν στην υπογραφή σύμβασης για την προμήθεια 46 ρωσικών στρατιωτικών αεροσκαφών Mikoyan Mig-29, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Vedomosti.
Επικαλούμενη πηγές στη ρωσική αεροπορική βιομηχανία, η εφημερίδα αναφέρει πως η συμφωνία θα υπογραφεί στο άμεσο μέλλον.Εκπρόσωπος της Rosoboronexport αλλά και της MiG Corporation αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα, λέει η Vedomosti.

Τα σχέδια συμφωνίας για την προμήθεια των μαχητικών MiG-29 στην Αίγυπτο βρίσκονται εδώ και καιρό στα σκαριά. Αλλωστε πέρυσι Μόσχα και Κάιρο υπέγραψαν συμβόλαιο ύψους μισού δισ. δολαρίων, για την προμήθεια πυραυλικών συστημάτων εδάφους - αέρος S-300V4. Σύμωνα με το δημοσίευμα, η νέα σύμβαση για τα 46 μαχητικά MiG-29 ένοπλες αεροσκαφών, θα μπορούσε να φτάσει στο ύψος των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Για τη ρωσική MiG Corporation, η σύμβαση με την Αίγυπτο ανοίγει μια μακροπρόθεσμη προοπτική εργασίας και παρέχει μια μεγάλη αναπτυξιακή ευκαιρία, καθώς πρόκειται για την μεγαλύτερη παραγγελία για προμήθεια μαχητικών αεροσκαφών MiG-29 στη μετασοβιετική ιστορία, σχολιάζει οΚονσταντίν Μακιγιένκο, εμπειρογνώμονας του Κέντρου Ανάλυσης Στρατηγικής και Τεχνολογίας.
Interfax, Vedomosti


___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top