Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Στρατιωτικές ασκήσεις μεγάλου εύρους, με τη συμμετοχή στρατηγικών βομβαρδιστικών και της αντιαεροπορικής άμυνας, κυρίως στον ρωσικό Μεγάλο Βορρά πραγματοποιεί ο ρωσικός στρατός.
Συνολικά, περίπου 12.000 Ρώσοι στρατιώτες και 250 ρωσικά μαχητικά αεροπλάνα και ελικόπτερα συμμετέχουν στα «τεράστια γυμνάσια επαγρύπνησης» που ξεκίνησαν την Δευτέρα, ανέφερε ανακοίνωσή του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
Ειδικότερα, ο ρωσικός στρατός πραγματοποιεί «εξάσκηση των καθηκόντων για την πρακτικές αεροπορικές ασκήσεις και την προετοιμασία των αεροσκαφών για χρήση σε μάχες» δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν αποφάσισε να επιβεβαιώσει το αξιόμαχο των αεροπορικών μονάδων και των αντιαεροπορικών δυνάμεων, εξήγησε το υπουργείο Άμυνας, διευκρινίζοντας πως τα γυμνάσια θα διεξαχθούν στην περιοχή του Κέντρου, μία από τις τέσσερις ρωσικές στρατιωτικές περιοχές που εκτείνεται από τον ρωσικό Μεγάλο Βορρά έως την Κασπία Θάλασσα.
Τα στρατηγικά βομβαρδιστικά «εξασκούνται στην εκτόξευση πυραύλων Κρουζ εναντίον επίγειων στόχων στο πεδίο βολής Πεμπόι», στη θάλασσα Κάρα, κοντά στην Αρκτική. Μονάδες εδάφους εκπαιδεύονται από την πλευρά τους στην αντιαεροπορική άμυνα κοντά στο Αστραχάν, στην Κασπία θάλασσα.
Ως μέρος των πτήσεων τα πληρώματα που ασκούν τα καθήκοντα της διεξαγωγής  αναγνωρίσεων, παρακολουθούν και καταστρέφουν προσομοιωμένα εχθρικά αεροσκάφη σε κοντινή απόσταση και σε ελιγμούς σε αερομαχίες, αντιπυραυλικούς ελιγμούς και την απώθηση μαζικών επιθέσεων πυραύλων αέρος ενός φανταστικού εχθρού, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας που μεταδόθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Combined Report

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top