Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Τις πρώτες πρωινές ώρες της σήμερον (04:40), τρομοκράτες του Ι.Κ., φορώντας στολές των Δυνάμεων Προστασίας του Λαού (YPG), εφορμώντας από το τουρκικό έδαφος, πραγματοποίησαν επίθεση αυτοκτονίας και διείσδυση στο εσωτερικό της πόλης.

Από την επίθεση αυτοκτονίας έχασαν τη ζωή τους 12 πολίτες και τραυματίστηκαν άλλοι 35.

Οι Κούρδοι μαχητές έχουν περικυκλώσει και προσπαθούν να εξουδετρώσουν τους τρομοκράτες που διείσδυσαν στην πόλη, με την ανοχή αν όχι με την υποστήριξη του τουρκικού στρατού.
Σύμφωνα με το κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ, περίπου την ίδια ώρα τρομοκράτες τζιχαντιστές, φορώντας στρατιωτικά ρούχα των κουρδικών δυνάμεων, διείσδυσαν με τέσσερα αυτοκίνητα στην περιοχή που ελέγχουν οι Κούρδοι και συγκεκριμένα στο χωριό Berxbotan, που βρίσκεται 30 χλμ νότια του Κομπάνι και σκότωσαν πε΄ριπου είκοσι χωρικούς.
Οι δυνάμεις των Κούρδων επενέβησαν, εξουδετέρωσαν τους τρομοκράτες και εκκαθάρισαν το χωριό τις πρώτες πρωινές ώρες.
Οι επιθέσεις των τρομοκρατών τζιχαντιστών σχετίζονται με την ήττα που υπέστησαν στην πόλη Γκίρε Σπι αλλά και με την αντίδραση της Τουρκίας στη συνένωση των κανοτνιών της Τζιζίρε και του Κομπάνι.

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top