Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Την πεποίθησή του ότι θα υπάρξει ένας συμβιβασμός για να ξεπεραστεί η κρίση εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στους δημοσιογράφους προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής για τη μετανάστευση στις Βρυξέλλες.
«Η Ευρωπαϊκή ιστορία είναι γεμάτη από διαφωνίες και διαπραγματεύσεις που στο τέλος επέρχεται συμβιβασμός. Μετά τις συνολικές ελληνικές προτάσεις είμαι βέβαιος ότι θα φτάσουμε σε συμβιβασμό που θα βοηθήσει την Ελλάδα και την ευρωζώνη να ξεπεράσουν την κρίση», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.
Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι διεκόπη η συνεδρίαση του Eurogroup, με τους ΥΠΟΙΚ να φέρονται να ζητούν νέα πρόταση από την Ελλάδα για να συνεχιστεί η συζήτηση.

Προσερχόμενη στη Σύνοδο, η Αγκελα Μέρκελ τόνισε ότι το ελληνικό ζήτημα είναι θέμα του Eurogroup και δεν θα απασχολήσει τη συνεδρίαση των αρχηγών των κρατών μελών της ΕΕ.
Ημερησία

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top