Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Σταυρόπουλος Λάμπρος
Διαφοροποιήθηκε ο Κ. Ζουράρις από τους ΑΝΕΛ υπερψηφίζοντας το ν/σ

Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια κατά την ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσε η ΝΔ. Επί συνόλου 267 ψηφισάντων υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν 172 βουλευτές ενώ κατά 91.

Υπήρξαν και 4 «παρών» (του ΚΚΕ). Υπέρ του νομοσχεδίου το οποίο δίνει την δυνατότητα να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και έχουν εγγραφεί στο δημοτικό σχολείο με την προϋπόθεση ότι ο ένας τουλάχιστον γονιός έχει συμπληρώσει πενταετία νόμιμης διαμονής στην χώρα μας πριν την γέννηση του παιδιού, ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του Ποταμιού και του ΠαΣοΚ, ενώ καταψήφισαν ΝΔ, ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή.

Μοναδική έκπληξη της ψηφοφορίας ήταν η διαφοροποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κ. Ζουράρι ο οποίος υπερψήφισε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης.
ΒΗΜΑ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top