Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Οι εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το νέο βιβλίο του Δημήτρη Μπουραντά με τίτλο Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και το προσωπικό μάνατζμεντ. Οι πιο χρήσιμες αρχές και μέθοδοι για αποτελεσματικότητα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή.



Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Apivita, Νικο Κουτσιανά.

Το να είμαστε αποτελεσματικοί σε ό,τι κάνουμε είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη προσωπική και επαγγελματική ζωή, αφού πρακτικά σημαίνει να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας και τα επιθυμητά μας αποτελέσματα με τον καλύτερο τρόπο και τις μικρότερες θυσίες σε οτιδήποτε.

Οι φιλόσοφοι, μέσω των σύντομων, απλών και εμπνευσμένων ρήσεων – γνωμικών τους, μας προσφέρουν πρακτικές πολύτιμες αρχές για να κάνουμε σωστές επιλογές και να τις υλοποιούμε αποτελεσματικά ώστε να επιτυγχάνουμε αυτά που θέλουμε σε οποιοδήποτε τομέα της ζωή μας. Ταυτόχρονα, οι σύγχρονες επιστήμες μας προσφέρουν μεθόδους και τεχνικές προσωπικού μάνατζμεντ και αυτο-ηγεσίας που συμβάλλουν ουσιαστικά στην προσωπική και επαγγελματική αποτελεσματικότητα.

Το παρόν βιβλίο, συνδυάζοντας τις πλέον χρήσιμες και εμπνευσμένες ρήσεις των φιλοσόφων με τις μεθόδους του προσωπικού μάνατζμεντ και της αυτο-ηγεσίας, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τη βελτίωση της σοφίας, του τρόπου σκέψης, των ικανοτήτων, των προσωπικών χαρακτηριστικών, των συναισθημάτων και των συμπεριφορών, που είναι απαραίτητα για να επιτυγχάνουμε τα επιθυμητά από εμάς αποτελέσματα και να ζούμε όσο γίνεται καλύτερα.

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top