Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Περισσότερες από 100 (110 για την ακρίβεια) παραλίες, ανάμεσά τους ο Σίμος στην Ελαφόνησο, η Γιάλοβα στην Πύλο και πολλές στο Ιόνιο και την Δυτική Ελλάδα είναι αυτές που περιλαμβάνονται στην περιουσία του ΤΑΙΠΕΔ , η οποία μεταβιβάζεται στο νέο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων και λογικά ξαναμπαίνουν σε τροχιά πώλησης, εκτός αν υπάρξει διαφορετική πολιτική απόφαση.

Σύμφωνα με τη Real News ανάμεσά τους είναι και οι ακόλουθες παραλίες από τη Χαλκιδική: Άγιος Μάμας, Νέος Μαρμαράς, Βουρβουρού, Κριαρίτσι, Συκιά, Κρυοποηγή, Ποσείδι, Μονοδέντρι – Αζάπικο, Καλαμίτσι, Νέα Ηράκλεια, Νέα Φώκαια, Πόρτο Κουφό, Χρυσή...
Αμμουδιά, Νέα Καλλικράτεια, Ιερισσός.

Να σημειωθεί πως μέσα στα ακίνητα εμφανίζεται και η έκταση 915 στρεμμάτων στην περιοχή Σάνη της Νέας Φώκαιας, για την οποία είχαν εκφράσει στο παρελθόν έντονη διαμαρτυρία βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Την αντίδρασή του έχει ήδη εκφράσει ο δήμος Σιθωνίας και ζητά από το νέο Ταμείο να εισακουστούν οι τοπικές κοινωνίες και οι προτάσεις του δήμου πριν προχωρήσει σε πωλήσεις ακινήτων.

Στις γνωστές παραλίες από τη Βόρεια Ελλάδα που βρίσκονται ακόμα στη λίστα είναι οι Αμμόλοφοι της Καβάλας και η Χρυσή Αμμουδιά στη Θάσο.

ΠΗΓΗ: typosthes

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top